"szop"?Wojtek pisze: Jedna z audiofilskich szop na wyspach.
nie kumam

He,he,he.... niezłeWojtek pisze:NAS = Nothingham Analogue Studios
Jedna z audiofilskich szop na wyspach.
Nie ma to jak... cokolwiek dobrego. Nie ma co się ograniczać.zelazny pisze:Nie ma to jak Technics.
Od kiedy? Bambino mało kto chwaliJacK pisze:Na forum panuje opinia że im starsze tym lepsze
Też nieprawdaJacK pisze:a to nowe to tylko marketing
Podawałeś już ten link, ale ja wiem co piszę zelazny. To nie jest strona domowa NAS (bo, jak już napisałem, jeszcze się takowej nie doczekaliśmy).zelazny pisze:Ale luzik możemy dalej polemizować.
Ok, zwracam honor, wiesz lepiej. W sumie taka stronka mi w zupełności wystarczy.Wojtek pisze:Podawałeś już ten link, ale ja wiem co piszę zelazny. To nie jest strona domowa NAS (bo, jak już napisałem, jeszcze się takowej nie doczekaliśmy).zelazny pisze:Ale luzik możemy dalej polemizować.
To jest strona założona przez amerykańskiego dystrybutora NAS, na jego własny użytek. Podany na niej numer telefonu jest amerykański, z San Jose, Kalifornia
Zresztą, nawet nie wiem czy ten numer jest aktualny, ktoś na jednym z zachodnich for pisał, że to nieaktualny numer.
Strona może też tylko czeka w kolejce na zdjęcie z eteru.
NAS, jak wiadomo, jest szopą brytyjską, nie amerykańską
A Robert dalej jest zadowolony ze swojego starego BSR(parę postów wcześniej)
Wojtek pisze: JacK pisze:Na forum panuje opinia że im starsze tym lepsze
Od kiedy? Bambino mało kto chwali
luzikzelazny pisze:Tak w ogołe to, nie czepiajmy się błachostek!
Ale luzik...
"Samo H", ale tak, bardzo bym prosiłzelazny pisze:Tak w ogóle to, nie czepiajmy się błachostek!