http://www.oldschool-metal-maniac.com/index.php
Kurła nie jest to łatwe do zdobycia. Ale się udałoStarRock pisze: ↑12 kwie 2020, 00:10Świetna książka, o brytyjskich pilotach śmigłowców na misji w Afganistanie. Wiedziałem o tym, że talibów ogarniała trwoga, na samo słowo Apacz, ale nie miałem pojęcia, jakie to cholerstwo jest groźnea brytole uczynili je bardziej, "podrasowując" po swojemu.
Szacun i podziw dla facetów, którzy potrafią okiełznać te bestie, bo są w 1% populacji mogącej temu podołać. A jest wśród nich i kobieta.
Chce się czytać![]()
Dla militarystów lektura obowiązkowa.
pilot-apacza-w-iext34519880.jpg
Połknąłem dosłownie. Bardzo fajne. Mimo wszystko mam szacunek dla tych wariatów którzy z zardzewiałymi ak47 dają łupnia każdej armii która tam zawita, czy to ruskiej czy amerykańskiej.StarRock pisze: ↑12 kwie 2020, 00:10Świetna książka, o brytyjskich pilotach śmigłowców na misji w Afganistanie. Wiedziałem o tym, że talibów ogarniała trwoga, na samo słowo Apacz, ale nie miałem pojęcia, jakie to cholerstwo jest groźnea brytole uczynili je bardziej, "podrasowując" po swojemu.
Szacun i podziw dla facetów, którzy potrafią okiełznać te bestie, bo są w 1% populacji mogącej temu podołać. A jest wśród nich i kobieta.
Chce się czytać![]()
Dla militarystów lektura obowiązkowa.
pilot-apacza-w-iext34519880.jpg