To ja wolę nie pytać gdzie on ma te lody co ukręcił.

Zgadzam się. Ja tam jakoś przesadnie poprawny politycznie nie jestem, ale pewne żarty po prostu nie są śmieszne.
Nieprawda, one po prostu nie śmieszą Ciebie, Metallsnowa lub innych osób, które mają podobne poczucie humoru. Jednych bawić będzie polski stand-up, innych Jan Pietrzak, a jeszcze innych Monty Phyton (ja akurat należę do tych ostatnich). Wrażliwości, obycia i kultury osobistej w to nie mieszajmy
Nie mieszajmy w to również rodzin: mojej, Twojej, kogokolwiek. Mój Tato i syn (którego nie mam) nie mają/mieliby takiej kartoteki na policji ani takich ilości narkotyków w organizmie, jakie posiadał Mr. Floyd George. Nie zrozum mnie źle, nie tłumaczę w ten sposób zachowania debila w mundurze, a jedynie staram się zobrazować jak nietrafnego porównania użyłeś.
I tego się trzymajmy.metallsnow pisze: ↑08 cze 2020, 15:59To zdjęcie przedstawia MORD. I koniec. Tego człowieka już nie ma. Z tego nie wolno się śmiać, czy miał kartotekę czy nie.
Krótko mówiąc: śmieszą Cię żarty dotyczące mordowania ludzi oraz późniejszego ośmieszania ich przez odpowiednią obróbkę, etc. zdjęć. To nader specyficzne poczcie humoru. Do tego kogoś notowanego można tak potraktować, szanowanego obywatela bez policyjnej kartoteki już nie? Jestem pod wrażeniem; nikt z Monty Pythona czegoś takiego by raczej nie wymyślił - ci faceci mieli klasę. i faktycznie: wrażliwości, obycia i kultury osobistej w to nie mieszajmytuczi77 pisze: ↑08 cze 2020, 15:22Nieprawda, one po prostu nie śmieszą Ciebie, Metallsnowa lub innych osób, które mają podobne poczucie humoru. Jednych bawić będzie polski stand-up, innych Jan Pietrzak, a jeszcze innych Monty Phyton (ja akurat należę do tych ostatnich). Wrażliwości, obycia i kultury osobistej w to nie mieszajmy![]()