Pewności oczywiście nie mam Niestety moja znajomość wkładek czy igieł jest znikoma. Opieram sie jedynie na tym co mówił sprzedawca + to, że całość jest oryginalnie zapakowana. W takim samym stanie i oprawie facet ma jeszcze gp400.
Kenwood KD-750+Hana SH, Luxman L-435, Sony ST-3950, Denon DCD-625, Onkyo TA-1900, Translator Impact 4 mk2, wiim pro plus
Pewności oczywiście nie mam Niestety moja znajomość wkładek czy igieł jest znikoma
Obejrzyj dokładnie igłę.
Są duże różnice w budowie oryginalnej igły (drut w zawieszeniu,kształt magnesów,kształt łożyska elastomerowego) i zamienników.
Oczywiście na korzyść oryginału.
Wizualnie oryginalne igły PHILIPS-a mają ten "romb" na czole oprawki igły wykonany z cienkiej bardzo precyzyjnie wyciętej blaszki aluminiowej(naklejonej).
Natomiast niemarkowe zamienniki mają ten "romb" albo niechlujnie wycięty z folii udającej aluminium lub namalowany srebrną farbą.
Patrząc na zdjęcie nr 2 wydaje mi się że jest wycięty z folii.Ale..naprawdę słabo widać
Ostatnio zmieniony 05 cze 2020, 21:17 przez ISOPHON, łącznie zmieniany 3 razy.
kurde jak was tak czytam to ja faktycznie ślepy jestem i muszę chyba dwie sztuki bryli nakładać ale nawet jak tak zrobie to nadal nie widzę tam nic na tych zdjęciach
DDX-1000, RMG-309i, SME3012, 2xSPU, MPU, 2xLundahl, Kondo AN, 2xANK, 300B, 2A3, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Holo Red, Holo Cyan 2, Lundahl 1:1, AN Kondo, 300B, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo