No masz! Nowy WATERS dokładnie o to mi chodzi. Moje podobne jak nie większe. Wiem, czepiam się. Jednak za każdym razem jak ustawiam płytę do grania to oczywiście siłą życzy muszę popatrzeć w ten otwór coby trafić (bez skojarzeń mi tu ) No i się wtedy zastanawiam: Jak oni tego nie widzą!?
Ok. Już się wypłakałem Teraz lepiej powiedz czy Ci ten Roger podszedł ?
Spora cześć płyt jakie posiadam od Mofi ma lekko uszkodzone labele. Są tak jakby rozdarte lekko zaraz przy otworze - tak na mniej więcej 1cm. Tak jakby były wykonane z za cienkiego papieru? lub to uszkodzenie może ....
A ja poprosiłem tego Watersa nowego na AS od handlarza i poprosiłem żeby i go odpakował do oględzin i label był przesunięty o parę cm na rowki. Drugi był ok to kupiłem. Wkurzył bym się jaj trzeba by było odsyłać.
Thorens TD160B MkII, Jelco 750D, Ortofon Jubilee, AT-OC9ML/II, Gold Note PH-10 + PSU-10,Burmester 870, Mark Levinson No 27.5 ,Loudspeakers Manufacturer
Miles Davis - Someday My Prince Will Come - 200g 1LP 33 rpm
Jedna z moich ulubieńszych płyt MD. Jest wszystko super ale podobno 45-ka wymiata...
Swoją drogą to fajna sprawa z tym Milusiem. Jak ktoś jest jego fanem to ma w czym wybierać.
AP wydało kilka sztuk a Mobile Fidelity to z 18 natłukło Wiem kto ma wszystkie . Jak przejedzie palcem po półce to nam powie ile tego było dokładnie
Miles Davis - Someday My Prince Will Come - 200g 1LP 33 rpm
Jak przejedzie palcem po półce to nam powie ile tego było dokładnie
gówno tam jest, brakuje wszystkiego z Prestige i nikt się nie kwapi aby to wydać, było co prawda ze strony RTI 10 cali wznawiali ale jakość przeciętna, a jest w czym wybierać licząc jeszcze to co z Garladem i Coltrane nagrywał
DDX-1000, RMG-309i, SME3012, 2xSPU, MPU, 2xLundahl, Kondo AN, 2xANK, 300B, 2A3, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Holo Red, Holo Cyan 2, Lundahl 1:1, AN Kondo, 300B, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
brakuje wszystkiego z Prestige i nikt się nie kwapi aby to wydać,
Nie no zgoda. Widocznie nikt nie chce się nad tym pochylić lub w grę wchodzą jakieś przepychanki licencyjne ch.g.w. Nie mam pojęcia.
Jak nie wiadomo o co chodzi to pewnie o kaskę
Nie zmienia to faktu że takie MOFIki sporo pykli płyt Milesa w porównaniu do wydań innych artystów. To fakt - wiele brakuje. No ale Miles płodny był skurczybyk.