Ciekawy artykuł.Zapytam kolegi co wokal uprawia w dość znanym zespole w regionie i otarł się o sceny średnie i mniejsze ,czy spotkał się osobiście z takimi "propozycjami"tuczi77 pisze: ↑17 maja 2020, 22:17https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 1899264154
Na wszelki wypadek napiszę, że nie utożsamiam się z tym Panem ani jego opinią. Niemniej, jest to jakiś głos w tej dyskusji i moim zdaniem warto się z nim zapoznać by nie tkwić w tzw. "bańce informacyjnej". Wnioski i tak każdy wyciągnie swoje![]()
Ania Gacek wyrzucona z Trójki
- trafalgar
- Gramofon: Kenwood KP 990
Re: Ania Gacek wyrzucona z Trójki
- arturxyz
- Gramofon: JVC QL-A7 ps-x60
... Ja pier......le, nie wierzę w to co czytam w niektórych postach... ROSIAK....? Poważnie.... Dożynał watache.... Stary schizofremik....jeszcze pewnie Tusk włożył mu broń do ręki.... Zgadzam się z apelem.... mniej, najlepiej w ogóle TVP.... Miesznie KULTURY z polityką to już...............paranoja! Takie pytanko pojawiające się często,po ponad zdaje się 5latach rządów kto z PO ukradł? Komu? Ile? Kogo skazali, na ile lat prawomocnym wyrokiem? Kogo posadzili w więzieniu.... Itd.... 

JVC QL-A7
SONY PS-X60
JVC XL-Z 555
ONKYO INTEGRA A-8780
JAMO S 606
SONY PS-X60
JVC XL-Z 555
ONKYO INTEGRA A-8780
JAMO S 606
- trafalgar
- Gramofon: Kenwood KP 990
Masz bana na google?Szukaj a znajdziesz.arturxyz pisze: ↑17 maja 2020, 22:49... Ja pier......le, nie wierzę w to co czytam w niektórych postach... ROSIAK....? Poważnie.... Dożynał watache.... Stary schizofremik....jeszcze pewnie Tusk włożył mu broń do ręki.... Zgadzam się z apelem.... mniej, najlepiej w ogóle TVP.... Miesznie KULTURY z polityką to już...............paranoja! Takie pytanko pojawiające się często,po ponad zdaje się 5latach rządów kto z PO ukradł? Komu? Ile? Kogo skazali, na ile lat prawomocnym wyrokiem? Kogo posadzili w więzieniu.... Itd....![]()
- Regsoft
- Myszor
- Gramofon: PD-300
Ja nie mam bana i mnie patointeligencja wyskoczyła 
Płyty na sprzedaż: viewtopic.php?t=21850
- arturxyz
- Gramofon: JVC QL-A7 ps-x60
.... Wolę używać własnego rozumu, sumienia, intelektu, osądu, woli itd....wierzę że jeszcze trochę mi tego zostało 

JVC QL-A7
SONY PS-X60
JVC XL-Z 555
ONKYO INTEGRA A-8780
JAMO S 606
SONY PS-X60
JVC XL-Z 555
ONKYO INTEGRA A-8780
JAMO S 606
- martin.h
- Gramofon: Technics SL-1600MK2
My nie ruszamy waszych Wy nie ruszacie nas.
Nikt nikogo nie skazał i nie skaże
W Trójce ładne domino poleciało, teraz w końcu chyba będą mogli Zenka grać bo w Jedynce i Dwójce nie wypadało
Fisz ładnie podsumował
https://m.youtube.com/watch?v=mL9EjOq_XeU
Nikt nikogo nie skazał i nie skaże

W Trójce ładne domino poleciało, teraz w końcu chyba będą mogli Zenka grać bo w Jedynce i Dwójce nie wypadało

Fisz ładnie podsumował

Marantz 2230 / Technics SL-1600Mk2 / Akai CD-37 / Grundig Box 650b / Beyerdynamic DT770 PRO
- chudy_b
Miałem nie odpowiadać na te bzdury, bo nie lubię polityki na forach do tego nie przezaczonych, ale.... myśl chłopie sam, nie powtarzaj pisowskich przekazów dnia.
Dobrze wiesz że zrzucają się na to uczciwie pracujący ludzie, nie rząd. Można dyskutować nad wpływem tych miliardów na gospodarkę. Można się zastanawiać dlaczego po latach prosperity nie mamy złamanego grosza na pierdolone maseczki dla lekarzy.
Dobrze wiesz że zrzucają się na to uczciwie pracujący ludzie, nie rząd. Można dyskutować nad wpływem tych miliardów na gospodarkę. Można się zastanawiać dlaczego po latach prosperity nie mamy złamanego grosza na pierdolone maseczki dla lekarzy.
Ale oczywiście wiesz że Rosja była wtedy jedynym dostawcą gazu do Polski. Jedyne co mógł zrobić ówczesny premier, to zaakceptować warunki, zapłacić za kawę i dziękować że nie dostał kopa w dupę. Dopiero później Lech Kaczyński zapoczątkował budowę gazoportu, a PO to zrealizowała. I dziś jakoś tam możemy z ruskimi negocjować.
Ale Ty oczywiście zawsze bierzesz fakturkę. Nie płacisz budowlańcowi z rączki do rączki gotóweczką? 23% taniej kierowniku. Vatowski być może złodzieju? Ten niezapłacony VAT to tylko w niewielkim procencie karuzele i wyłudzacze podatku. Większość to szara strefa w której jestem ja, Ty, wszyscy. Jakoś nie zauważyłem żeby obecny rząd to uszczelniał. Państwowy bank udzielając kredytu na remont nie wymaga faktur do jego rozliczenia !!!. Z całą świadomością budowania dziury VATowskiej taką decyzję podjął obecny rząd. I doskonale o tej dziurze wie. Gadanie o złodziejach VATu to czysta propaganda dla debili.
Była kasa którą musieli wydać, to wydawali. To nie jest takie proste. Wydasz albo przepadnie. A ze niektórym podwykonawcom nie płacono? Pewnie tak, tylko jaka w tym wina rządu? Rząd PO zdaje się zrobił przepisy które ten proceder trochę ukróciły.
Jasne. A PIS zrobił medialną komisję która w świetle kamer naprawiała krzywdy. Tylko, że komisja powstała na wątpliwych konstytucyjnie podstawach prawnych, a na jej czele postawiono, nie przeczę ambitnego, ale totalnie pozbawionego wiedzy prawniczej siurka. Efekt.... Za parę lat jak sprawa przyschnie, wszyscy Ci przekręciarze zaskarżą postanowienia tej pseudo komisji. Decyzje zostaną anulowane z powodu braku umocowań prawnych, kamienice wrócą do złodziei z dodatkowym odszkodowaniem za starty moralne. Przecież to jest karygodna ustawka, albo amatorka obliczona na szybki efekt polityczny i duży zysk w przyszłości. Taka emeryturka jak ich suweren kopnie w zad.
Wymieniaj. Pamiętasz sejm na początku pierwszej kadencji PISu co to miał pozamykać POowców za przekręty? Jeden choćby wyrok? Chyba nie.
Z litości nie skomentuję, bo ostry cień mgły przysłonił mi długopis Jasia Fasoli fana leśnego ruchadła. Naprawdę duma mnie rozpiera.
Dobrze wiesz że to fake. Jeśli nie wiesz, to się dowiedz.
Z ruskimi inaczej się nie da jak chcesz coś załatwić. Pił zdaje się z pewnym biskupem, szanowanym zdaje się. Wałęsa wywalił ruskie wojska upijając Jecyna. Też powiesz że to zdrada. Sytuacja dyktuje metody. Krytykować najłatwiej z pod kołdry pewnego zimowego poranka 81 roku.
- MaciejT
- Gramofon: PS-X70
chudy generalnie zgoda, ale argument że
w moim przekonaniu w żadnym stopniu nie zmienia faktu, że prezydent chwiejący się nad grobami Polaków w Katyniu to widok po prostu żenujący. I nic tego nie usprawiedliwia. Przynajmniej w mojej opinii.
-
- Gramofon: Sansui sr-929
A konie z Janowa pozdrawiają PR3

Analog Guy In A Digital World.Sansui AU-α907i MOS Limited
- Bart_S
- Gramofon: SONY PS-X60
zapewne chudy_b odpowie sam, ale tu nie chodzi w mojej ocenie o wybielanie poprzedników tylko zestawienie ich z panegirykiem uskutecznionym przez Latro pod adresem dzisiejszych miernot. fakt, pourazowy zespół przeciążeniowy goleni prawej przy grobach poległych nomen omen w Katyniu to żenada, ale porównywać owego pana z dzisiejszą niezależną politycznie gwiazdą mediów społecznościowych to jednak próba obrazy inteligencji czytelników...
taaa, nawet reżimówka TVPInfo podało tę sensację na swojej stronie, ale niestety strona już nie istnieje – najpierw pojawia się „błąd 404”, a potem przerzuca na zdjęcie JPII (zapewne w związku z jubileuszem dzisiejszym). ciekawe czemu „unieczynnili” ten jakże ciekawy artykuł o niecnym Niedźwieckim?tuczi77 pisze: ↑17 maja 2020, 22:17https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 1899264154
Na wszelki wypadek napiszę, że nie utożsamiam się z tym Panem ani jego opinią. Niemniej, jest to jakiś głos w tej dyskusji i moim zdaniem warto się z nim zapoznać by nie tkwić w tzw. "bańce informacyjnej". Wnioski i tak każdy wyciągnie swoje![]()

a Manna widzieliście wczoraj? https://tvn24.pl/polska/trojka-wojciech ... iHnlk9gX_U
SONY PS-X60 + MaCaBRiaa + Rotel RC-990BX + Rotel RB-980BX + Rotel RCD-955AX (mod by Martynka) + Snell C/IV
SABA PSP-350 + Luxman L-210 + Canton Quinto 520 + Grundig CD8100 (mod by Martynka)
SABA PSP-350 + Luxman L-210 + Canton Quinto 520 + Grundig CD8100 (mod by Martynka)
- tuczi77
- Gramofon: Kenwood KD-7010
W momencie podpisywania umowy (1996) tak, ale potem były pomysły na dywersyfikację. Zerwanie wstępnej umowy z Norwegią, umorzenie Gazpromowi długu 1,2 mld zł i przedłużenie niekorzystnej umowy jamalskiej - za to powinien być Trybunał Stanu dla Millera i Pawlaka.
Co do treści wpisu z FB - swego czasu, przez 4 lata pracowałem w agencji artystycznej, którą można (nadal) zaliczyć do Top 3 tego typu agencji w Polsce. Byłem tour managerem (taki zastępca managera od "brudnej" roboty) pewnego artysty, więc mechanizmy dotyczące grania w radio, wydawania płyt, pojawiania się ich na półkach w sklepach są mi doskonale znane i w 100% pokrywają się z tym wpisem. Kłamstwo, fałsz, sztuczne uśmiechy (i cycki), brudne gierki są tam na porządku dziennym. M.in. z tych powodów bez najmniejszego żalu pożegnałem się z tą branżą.

Ostatnio zmieniony 18 maja 2020, 09:08 przez tuczi77, łącznie zmieniany 2 razy.
Kenwood KD-7010 | Goldring 1042 | Schiit Mani | Kenwood KA-801 | Canton GLE 100
- Bart_S
- Gramofon: SONY PS-X60
trybunał stanu - ale nie będzie. tak samo jak nie będzie dla dzisiejszych łamaczy konstytucji i państwa prawa. taka niepisana umowa - wy nam nic nie zrobicie, my wam nic nie zrobimy...
SONY PS-X60 + MaCaBRiaa + Rotel RC-990BX + Rotel RB-980BX + Rotel RCD-955AX (mod by Martynka) + Snell C/IV
- tuczi77
- Gramofon: Kenwood KD-7010
Takich trybunałów stanu możnaby nazbierać więcej, ale niestety, tak jak mówisz - kruk krukowi oka nie wykole...
P.S. Poprawiłem na Trybunał Stanu, no bo czeski błąd

P.P.S. Doda dorzuciła coś od siebie, w swoim stylu

https://www.facebook.com/15313363806526 ... 936889801/
Kenwood KD-7010 | Goldring 1042 | Schiit Mani | Kenwood KA-801 | Canton GLE 100
-
Pardon my Klatchian, ale argument z d**y. W Google znajdziesz dowolnie piramidalną bzdurę. Na dowolny temat.
The story so far:
In the beginning the Universe was created.
This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move.
― Douglas Adams, The Restaurant at the End of the Universe
In the beginning the Universe was created.
This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move.
― Douglas Adams, The Restaurant at the End of the Universe