ciekawy jestem co wnosi taki tekst

ciekawy jestem co wnosi taki tekst
np koncówka mocy
Wojtek pisze: ↑22 kwie 2020, 00:38Skoro wzmacniacz mamy wybrany to ja na prawdę zalecam przeniesienie się z dylematami kolumnowymi tutaj: viewforum.php?f=49
Ogólnie zależy mi na ciepłym brzmieniu , celowałem w coś z tej listy:
Te zespoły głośnikowe nie grają ciepło !..Miałem kiedyś..dla mnie brzmienie nieprzyjemne,ostre (dość dokładne) na dłuższą metę męczące.B&W 602 (S2)
Tylko znajdż egzemplarze z nierozsypanym zawieszeniem (piankowym).A po wymianie zawieszenia na coś podobnego (ale tylko średnicą) to już na pewno nie jest ten sam głośnik.Proac studio 100
Możesz ja napisać o nowa.Piterski pisze: ↑02 maja 2020, 00:12amrowek i uważasz, że te zabytki z nieznaną historią zagrają lepiej?
Szczerze w to wątpię. Jeszcze w dodatku trzeba od razu przygotować się na wydatki na wizytę u ogarniętego elektronika zanim z nich pójdzie dym.
McKrzak, Proac studio 100 to świetne kolumny ale one wyjątkowo tanie nie są.
Tak i nieblispx pisze: ↑02 maja 2020, 17:46oj tak, ostatnio kupiłem Sansui Eight po przeglądzie, ale trza było w nim zero detektora ustawić, boję się także że po czasie ujawni się jakiś trzeszczący przełącznik etc bo te elementy są tylko czyszczone po serwisach, nie raz już tak miałem znane serwisy naprawcze a i tak po czasie wyłaził feler
a okazje jak okazje 99% tych sprzętów będzie wymagać przeglądu i naprawy
jeszcze jedna kwestia.