Jak w temacie, co uważacie o zakupie Pioneer A-20 wzmacniacza zintegrowanego do gramofonu Akai AP001?
Chętnie poznam opinię bardziej doświadczonych i kumatych w kwestiach technicznych forumowiczów
może w takim lepszy byłby ten? Pioneer A-676
WYbaczcie, że tak dopytuje, jednak jestem jeszcze laikiem i moja wiedza jest jeszcze mała, dlatego wole dopytać innych forumowiczów w celu otrzymania dobrej rady
Zdecydowanie lepsza opcja - jednkaże ten model to przełom 80/90 więc pewne elementy mogą wymagać serwisu. Na pewno jednak ma lepsze potecjometry niz kilkuletnia seria A-x0
Zapewne tak, szczególnie, że tylko 450zł Preamp gramofonowy ma na pewno lepszy, a przynajmniej bardziej rozbudowany (przyjmuje wkładki MM i MC)
jestem w kropce, mam wrazenie, że forumowicze nie są zachwyceni propozycjami jakie wysłałam, może podeslecie jakieś dobre wzmaki zintegrowane do akaia do 300 - 400zł?
Zdecydowanie lepsza opcja - jednkaże ten model to przełom 80/90 więc pewne elementy mogą wymagać serwisu. Na pewno jednak ma lepsze potecjometry niz kilkuletnia seria A-x0
może podeślesz jakąś aukcję wartą polecenia na wzmacniacz zintegrowany do 300 - maz 400 zl ?
Dowolny w tych widełkach cenowych , ważne byle był sprawny i posiadał preamp phono. Sledź kategorię sprzedaży tu na forum , może ktoś z czymś wyjdzie... Na pewno tu powinni być bardziej zaufani sprzedawcy niz na Allegro itp.
Dowolny w tych widełkach cenowych , ważne byle był sprawny i posiadał preamp phono. Sledź kategorię sprzedaży tu na forum , może ktoś z czymś wyjdzie... Na pewno tu powinni być bardziej zaufani sprzedawcy niz na Allegro itp.
własnie dotrzegam, że bardzo wielu forumowiczów jest mega pomocnych i także cierpliwych jesli chodzi o wszelakie pytania, będę śledzić, dziękuję!