W domu?

Problem w tym, że nie mam na nie zbytnio miejsca..

Nam się wydaje, że dom nasz,
 Coraz więcej ludzi przychodzi do kościoła, zupełnie się nie przejmując obostrzeniami... A ksiądz tylko zmienia ujęcia kamery, żeby nie można było łatwo policzyć... I komunia podawana do ust... Obawiam się, że to nie jeden przypadek... Oby tylko po świętach liczba zachorowań nie wystrzeliła w kosmos...
 Coraz więcej ludzi przychodzi do kościoła, zupełnie się nie przejmując obostrzeniami... A ksiądz tylko zmienia ujęcia kamery, żeby nie można było łatwo policzyć... I komunia podawana do ust... Obawiam się, że to nie jeden przypadek... Oby tylko po świętach liczba zachorowań nie wystrzeliła w kosmos...Niestety mam u mnie takie same spostrzeżenia i odczuciametallsnow pisze: ↑13 kwie 2020, 11:12Oglądam od 3 tygodni transmisje mszy na fejsie naszej parafii. I jestem w szoku Coraz więcej ludzi przychodzi do kościoła, zupełnie się nie przejmując obostrzeniami... A ksiądz tylko zmienia ujęcia kamery, żeby nie można było łatwo policzyć... I komunia podawana do ust... Obawiam się, że to nie jeden przypadek... Oby tylko po świętach liczba zachorowań nie wystrzeliła w kosmos...

Ciekawe. Pogrzebałem trochę w necie i kilka firm produkuje coś podobnego. Na kilku zagranicznych stronach jest komunikat, że całą produkcję przekierowują do placówek medyczny, może sugerować ich wiarygodność.Myszor pisze: ↑14 kwie 2020, 10:48Testy z krwi dostępne na wolnym rynku. Pokazuje czy się miało/ma.
Co sprytniejsi się dorobią na koronie
https://covid-lab.pl/

Choćby po to czy nie jestem bezpośrednim zagrożeniem dla innych
 . Część osób pozytywnych przechodzi bezobjawowo i kontaktując się z innymi również bliskimi naraża na zakażenie.
 . Część osób pozytywnych przechodzi bezobjawowo i kontaktując się z innymi również bliskimi naraża na zakażenie.