No ja się pytam jakim cudem mi to umknęło Shabaka And the Ancestors - We Are Sent Here By History
Nowy album. Pre-order, 20.03.2020.
Number of Discs: 2
Label: Impulse!
Płyta doszła ? Jesteś w stanie ocenić wydanie? Na discogs na razie jedna opinia (pozytywna), a zastanawiam się nad zakupem. Muzycznie wiem, że doskonale, bo już słuchałem nieraz na streamingu
Dual 601 | Shure V15 Typ III L-M | Leak Stereo 130 | Wharfedale Linton 85th
Tak, doszła. Solidnie wykonany, ładny gatefold - nic się nie rozkleja itp.
Płyty pakowane w białe, papierowe koszulki wyścielone folią, tak jak lubię. Grube płyty (180g) - proste jak struny bez żadnych widocznych defektów.
Jakość dźwięku bez zarzutów. Nie ma się do czego przyczepić. Wydanie bardzo dobre - jak zwykle "Impulse!" nie zawodzi.
Tak, doszła. Solidnie wykonany, ładny gatefold - nic się nie rozkleja itp.
Płyty pakowane w białe, papierowe koszulki wyścielone folią, tak jak lubię. Grube płyty (180g) - proste jak struny bez żadnych widocznych defektów.
Jakość dźwięku bez zarzutów. Nie ma się do czego przyczepić. Wydanie bardzo dobre - jak zwykle "Impulse!" nie zawodzi.
Dzięki, to będzie zamawiane!
Dual 601 | Shure V15 Typ III L-M | Leak Stereo 130 | Wharfedale Linton 85th
Dobre wieści dla fanów Rolling Stones , będzie można nabyć pojedynczo albumy z wydanego przed dwoma laty zbioru Studio Albums Vinyl Collection 1971-2016
....w końcu można będzie kupić ‘Bridges to Babylon” w normalnej cenie
Dobre wieści dla fanów Rolling Stones , będzie można nabyć pojedynczo albumy z wydanego przed dwoma laty zbioru Studio Albums Vinyl Collection 1971-2016
....w końcu można będzie kupić ‘Bridges to Babylon” w normalnej cenie
Ja już mam... w cenie niższej niż Biedronkowa...
Ale za to na CD.
Z tej serii jest jednak kilka albumów, które bym wziął - np. Emotional Rescue czy Tattoo You, których nie mam w żadnym formacie fizycznym...
trochę dziwna ta oferta. niby albumy wydawane od początku lat siedemdziesiątych, ale pierwsze trzy i szósty się nie załapały. mała nieścisłość w arytkule - a bigger bang to nie 2000, tylko 2005.
SONY PS-X60 + MaCaBRiaa + Rotel RC-990BX + Rotel RB-980BX + Rotel RCD-955AX (mod by Martynka) + Snell C/IV SABA PSP-350 + Luxman L-210 + Canton Quinto 520 + Grundig CD8100 (mod by Martynka)