- GRAMOFON PL-12D,
- WZMACNIACZ SA-508,
- TUNER TX-608L,
- MAGNETOFON CT-F650

OdpadamCyberbob pisze:WIEŻA, GRAMOFON, WKŁADKA AT110E, WYSYŁKA = 1500zł
Poprzez niepodanie tego faktu do wiadomości?Cyberbob pisze:Po prostu chciałem zasygnalizować, że mogę sprzedać taniej jako całość 1 osobie.
W sumie tanioCyberbob pisze:WIEŻA, GRAMOFON, WKŁADKA AT110E, WYSYŁKA = 1500zł
KTO DA WIĘCEJ:)
Albo za grosze albo wcale?Darek pisze:Odpadam
Ja akurat tak daleko bym nie szedł, bez przesadyCyberbob pisze:Myślę, że cena jest uczciwa mogę się założyć że nikt nie kupi tego sprzętu już w takim stanie w jakim ja go mam.
Na eBay Polacy od Polaków zazwyczaj nie kupują (a przynajmniej nie szukają tam krajowych ofert), chyba że liczysz na wysyłkę zagranicznąCyberbob pisze:i puszczę na ebay.
Tak najlepiejCyberbob pisze:Chętnych jest sporo tylko większość chciałaby abym oddał prawie za darmo.
Radmor to tylko z sentymentu i dosyc ladnie wyglada z DanielemWojtek pisze:Dlatego też dziwię się Darkowi Z drugiej strony, Darek przecież nadal poluje na Radmora, więc to może nie ta liga
Mozesz umiescic na ebay ale ........ czarno to widze. Predzej na Alle czy innym serwisieWojtek pisze:Poprzez niepodanie tego faktu do wiadomości?Cyberbob pisze:Po prostu chciałem zasygnalizować, że mogę sprzedać taniej jako całość 1 osobie.Teraz wiemy, wcześniej niezbyt.
W sumie tanioCyberbob pisze:WIEŻA, GRAMOFON, WKŁADKA AT110E, WYSYŁKA = 1500zł
KTO DA WIĘCEJ:)
Cyberbob pisze:Na razie tylko tutaj poczekam z tydzień i puszczę na ebay.Wojtek pisze:Na eBay Polacy od Polaków zazwyczaj nie kupują (a przynajmniej nie szukają tam krajowych ofert), chyba że liczysz na wysyłkę zagraniczną