Ania Gacek wyrzucona z Trójki
-
Re: Ania Gacek wyrzucona z Trójki
Chyba coś ci się pomyliło... Ten utworek jest cienki.... I nie mów, że nie... Pomijam tu sprawy polityki. Nie interesuje mnie zbytnio, kto ma ile tych na f..... Nawet nigdy nie oglądałem profilu pana Sakiewicza. Piszę co myślę i tyle. Jeśli wartość utworu ma być oceniana na podstawie przesłania politycznego to wybacz... Podobnie jak uważam, że pan Wojtek jako dziennikarz muzyczny jest OK (choć nie należy do moich idoli), ale jako kabareciarz w duecie M i M był bardzo cienki... Taki moje zdanie
PS. Skąd ty tego Sakiewicza wziąłeś? To miała być jakaś obelga?
PS. Skąd ty tego Sakiewicza wziąłeś? To miała być jakaś obelga?
-
- Gramofon: Sansui sr-929
Ale i tak nikt nie zastąpił Tomasza Beksińskiego takie jest moje subiektywne odczucie jego audycji można było słuchać bez końca
Analog Guy In A Digital World.Sansui AU-α907i MOS Limited
-
-
MdM był genialny, choć jeszcze lepszy 'Za chwilę dalszy ciąg programu'. Takie jest moje zdanie.
Nadwyżki z kolekcji KASET i płyt: viewtopic.php?p=473594#p473594
- amrowek
spieramy sie, klcimy o to ze ....No właśnie o co ? .Najgorsze w tym wszystkim jest to zze ci co powinni dbac o słuchacza maja go w d...bo im sie cos r nie podoba.
"O zmianach w zarządzie spółki poinformował Krzysztof Czabański, przewodniczący Rady Mediów Narodowych.
- Ta zmiana jest podyktowana chęcią zdynamizowania pracy spółki i większej kreatywności na rynku medialnym. Agnieszka Kamińska w naszej ocenie może pokierować spółką w sposób, który będzie dla niej bardzo korzystny. Bardzo na to liczymy i popieramy projekty zmian, które pani Kamińska przedstawiła - podkreślił Krzysztof Czabański"
https://www.youtube.com/watch?v=w7T83E-PzEU
no powolali aby było lepiej......
"O zmianach w zarządzie spółki poinformował Krzysztof Czabański, przewodniczący Rady Mediów Narodowych.
- Ta zmiana jest podyktowana chęcią zdynamizowania pracy spółki i większej kreatywności na rynku medialnym. Agnieszka Kamińska w naszej ocenie może pokierować spółką w sposób, który będzie dla niej bardzo korzystny. Bardzo na to liczymy i popieramy projekty zmian, które pani Kamińska przedstawiła - podkreślił Krzysztof Czabański"
https://www.youtube.com/watch?v=w7T83E-PzEU
no powolali aby było lepiej......
Że lata idą, to nic, ale w którą stronę!
- Myszor
- Gramofon: PD-300
Regularni słuchacze piątkowych audycji wiedzą, że te piosenki są "pisane na korytarzu" i nie mają zdobywać list przebojów tylko ironicznie komentować bieżące sprawy oraz dawać asumpt prowadzącym do wymiany drobnych złośliwości. No ale to już przeszłość niestety.
Napisałeś "jaka gazeta taka kultura" więc sądziłem, że preferujesz media finansowane ze spółek skarbu państwa, opisujące alternatywną rzeczywistość.
Jeślim się pomylił to się cieszę

No daj pan spokój

Płyty na sprzedaż: viewtopic.php?t=21850
- zwy
- Gramofon: Sony PS-X60
- xyz
- Gramofon: Sony PS X-50
- Kontakt:
czyli jeśli zdjęli Gacek z anteny, co jest super choćby z powodu poniedziałkowych audycji, mnie się podoba to już znaczy, że o słuchaczy dbają i nie mają w poważaniu?

a treści jutubu który wrzuciłeś to nie wiem jak skomentować, bo cos Ci się popie#doliło, jest tak bardzo nie na temat

ale wiesz, że jeśli ktoś nie preferuje gównianej to automatycznie nie stawia go to w pozycji wielbiciela gp itp podobnych wynalazków?

śmiechłem, ponieważ ten zarzut można postawić każdej stacji, wydawnictwu itp itd z tymże każdy ciągnię w swoją stronę.
- zelazny
No i Pan Marcin ma kwarantannę. Dobrze było usłyszeć go choć przez chwilę. Podzielił się ze słuchaczami albumikiem Keith Jarrett - My Song.
- blispx
u mnie w bloku ma ktoś kwarantannę bo jakiś policjant dzisiaj latał z telefonem w około jak poparzony, wszystko rzucili na walkę z koroną można banki rabować
DDX-1000, RMG-309i, SME3012, 2xSPU, MPU, 2xLundahl, Kondo AN, 2xANK, 300B, 2A3, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Holo Red, Holo Cyan 2, Lundahl 1:1, AN Kondo, 300B, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Holo Red, Holo Cyan 2, Lundahl 1:1, AN Kondo, 300B, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
- Myszor
Taki mają prikaz. Moj kolega ma coronę i dwa razy dziennie policja podjeżdża sprawdzić czy siedzi na chacie.
I dobrze.
-
- Gramofon: Dual 510
Z koroną na chacie? Nie zabrali go na oddział zakaźny?
Dual 510, Shure M95G-LM, Sansui AU-417, Philips 22RH427
http://radio.garden/visit/evanston-il/9jjzCYJU
http://radio.garden/visit/evanston-il/9jjzCYJU
-
On to powiedział wprost? Słuchałem wyrywkowo bo miałem inne zadania. Jakoś odebrałem, że to bardziej wynika 'że zmiany ramowki'...
Nadwyżki z kolekcji KASET i płyt: viewtopic.php?p=473594#p473594
- Peter007
- Gramofon: Dual 721
- Myszor
Nie ma sensu. Czuje się dobrze tylko przez cztery dni miał 39C. Jak teraz test mu na dniach wyjdzie ujemny to ma w dupie calą tę pandemie. Będzie nietykalny