https://www.polskieradio.pl/Portal/Sche ... edule.aspx
sobota godz,22.oo audycja muzyczna
poniedziałek godz.19.00 audycja muzyczna
Oj Panie Kolego, stosujmy równą miarkę... skoro prawy (fuj) i sprawiedliwy (tfu) ojciec narodu może w tym samym wieku co Pan Wojtek siać zamęt w kraju i zagranicą, to czemu odmawiać Panu Wojtkowi „aż” siedmiu godzin anteny w tygodniu? Coś mi się wydaje, że taką odrobinkę ideologię Kalego uprawiasz
Czy jest jakieś medium, które nie zasługuje na takie epitety... No oprócz wybiórczej pewnie. Wygląda, że masz problem z pluralizmem... Czyli wszystko co piszą nie po mojej myśli to szczujnia
Problem w tym że są MY i ONI. Media albo są za albo przeciw rządowi i rządzącym
Po pierwsze,nie odpowiedziałeś na moje proste pytanie.Jakie źródło informacji jest dla Ciebie wiarygodne?Po drugie odszedlem w tym poscie od polityki i juz nie nie wracam,bo nie jest to sedno tego tematu.Ty z kolei z uporem maniaka wracasz do polityki.Nie umiesz dyskutować na temat?Pewnie zaraz napiszesz ze ten temat jest ściśle związany z polityka.Ma dobra sprawe wszystko można podciągnąć ,połączyć z polityką.Trzeba umieć,rozgraniczyc pewne pojecia.Widac z Twojego postu,zawartość,wrecz niechec do ludzi z ktorymi nawet nie zamieniles pół slowa,ale juz plujesz na nich(fuj i tfu).Jeśli masz ochotę to zdradź mi za jaka frakcja polityczną optujesz?Ja juz sie wypowiedzialem na kogo głosowałem.Chociaż nie musisz tego robic,bo mam pewne przypuszczenia.bms01pl pisze: ↑13 mar 2020, 18:38Oj Panie Kolego, stosujmy równą miarkę... skoro prawy (fuj) i sprawiedliwy (tfu) ojciec narodu może w tym samym wieku co Pan Wojtek siać zamęt w kraju i zagranicą, to czemu odmawiać Panu Wojtkowi „aż” siedmiu godzin anteny w tygodniu? Coś mi się wydaje, że taką odrobinkę ideologię Kalego uprawiasz
a co do Pani Ani - żałuję szczerze, ale nawet nigdy nie spotkałem (w odróżnieniu od Pana Wojtka).
O jakości WP wypowiadać się nie należy - ostatnio bliżej im do szczujni pokroju Pereiry i Karnowskich niż do obiektywnych mediów... chyba nawet ministra zero ostro ostatnio wspierali, nie?![]()
Czytaj chlopie ze zrozumieniem.Znasz znaczenie slowa"domagac sie"?Wskaż ten wyraz u mnie w osratnim poście.Ślina mi cieknie?Śmieszne to ,to.Wojtek pisze: ↑13 mar 2020, 23:45Wybacz traf, może nie zdajesz sobie z tego sprawy, ale sam robisz z siebie teraz hipokrytę grubego kalibru, skoro w jednym proście próbujesz się wybielić transparentem "ja nie wracam do polityki bo to nie sedno tematu", a parę zdań dalej domagasz się by Twój interlokutor ujawnił swoje preferencje wyborcze.
Nie ma co robić sobie tutaj niepotrzebnych konfliktów, ale spójrzmy też prawdzie w oczy - skoro wyrzucasz innym że "plują" to czemu Tobie ślina cieknie?
Traf, znajdź i przeanalizuj w zaciszu choć jeden mój post w tym wątku, w którym bezpośrednio odnoszę się do polityki, piszę jacy to ci dzisiejsi dobrzy a poprzedni źli albo na odwrót. Choć jeden. Odnoszę się do nierzetelnych i stronniczych dziennikarzy, ale nie do polityki. Odnoszę się do koniunkturalistów, którzy w mojej ocenie szkodzą polskiej kulturze i ogólnie społeczeństwu.trafalgar pisze: ↑13 mar 2020, 19:12Po pierwsze,nie odpowiedziałeś na moje proste pytanie.Jakie źródło informacji jest dla Ciebie wiarygodne?Po drugie odszedlem w tym poscie od polityki i juz nie nie wracam,bo nie jest to sedno tego tematu.Ty z kolei z uporem maniaka wracasz do polityki.Nie umiesz dyskutować na temat?Pewnie zaraz napiszesz ze ten temat jest ściśle związany z polityka.Ma dobra sprawe wszystko można podciągnąć ,połączyć z polityką.Trzeba umieć,rozgraniczyc pewne pojecia.Widac z Twojego postu,zawartość,wrecz niechec do ludzi z ktorymi nawet nie zamieniles pół slowa,ale juz plujesz na nich(fuj i tfu).Jeśli masz ochotę to zdradź mi za jaka frakcja polityczną optujesz?Ja juz sie wypowiedzialem na kogo głosowałem.Chociaż nie musisz tego robic,bo mam pewne przypuszczenia.
Oj będzie ciężko bo i wyjść na dwór ciężko i niebezpiecznie zostaje tylko zimny prysznic