Obecny rząd sam pracuje na to jak będzie oceniany za X czasu. Mnie śmieszy jak wszyscy gonią do Jarosława K. Kim on jest ? . Ale to co się słyszy w tubach rządowych tj TVP i PR to czasami przechodzi dobry smak. I trudno to przełknąć.
A podejście typu mierny bierny ale wierny wróciło jak za komuny. Nie liczy się fachowość tylko wazeliniarstwo. A i proszę nie wyjeżdżać mi tu z TVN i innymi bo to nie o tym tu. Acha za TVN nie przepadam przeginają w drugą stronę. Obawiam się czy w ogóle są jakieś media obiektywne czy już jest podział na My i Oni.
Ja Ty to robisz? W każdej stacji radiowej czy telewizyjnej w***** laja się z polityką.Nawet na polskim Woodstoku zaprasza się ludzi,którzy wyglaszaja ze sceny swe poglądy polityczne.
Nie oglądam telewizji i prawie nie słucham radia. Jeśli słucham radia - to Kraków i akurat te audycje które mnie interesują są w miarę neutralne.
Elac Miracord 750 Mark II + Philips GP 400 MKII / AT-VM95C
Nie oglądam telewizji i prawie nie słucham radia. Jeśli słucham radia - to Kraków i akurat te audycje które mnie interesują są w miarę neutralne.
To najlepsza metoda, też ją przetestowałem i wybrałem. Wybrane programy muzyczne i dokumentalne, czasem jakiś film na TVP Kultura, Planete i podobnych, w radiu (stacje ogólnopolskie i lokalne) wybrane audycje autorskie i da się żyć
taaa, kolejne miarodajne źródło... "jeden z pracowników radia wyznał"... pewnie strażnik na bramce bezpieczeństwa... i zapewne anonimowo...
a słuchaczom przeszkadzało pewnie słynne "r" Anny Gacek (a nie, jej nie wywalili, ona nie przyjęła nowej propozycji) i świszczący oddech Wojciecha Manna (no tak, w wieku 72 lat powinien mieć dykcję jak Andrzej Łapicki czytający Polską Kronikę Filmową), czy może jakieś kwestie natury merytorycznej? za chwilę się okaże, że Gacek zażyczyła sobie tyle, co Holecka, a Mann zwędził łyżkę w bufecie...
SONY PS-X60 + MaCaBRiaa + Rotel RC-990BX + Rotel RB-980BX + Rotel RCD-955AX (mod by Martynka) + Snell C/IV SABA PSP-350 + Luxman L-210 + Canton Quinto 520 + Grundig CD8100 (mod by Martynka)
taaa, kolejne miarodajne źródło... "jeden z pracowników radia wyznał"... pewnie strażnik na bramce bezpieczeństwa... i zapewne anonimowo...
a słuchaczom przeszkadzało pewnie słynne "r" Anny Gacek (a nie, jej nie wywalili, ona nie przyjęła nowej propozycji) i świszczący oddech Wojciecha Manna (no tak, w wieku 72 lat powinien mieć dykcję jak Andrzej Łapicki czytający Polską Kronikę Filmową), czy może jakieś kwestie natury merytorycznej? za chwilę się okaże, że Gacek zażyczyła sobie tyle, co Holecka, a Mann zwędził łyżkę w bufecie...
A Ciebie to co zadowoli?Jakie źródło dla Ciebie jest wiarygodne? W wieku 72 lat to Mann na emeryturkę powinien się udać ,dać miejsce dla młodych dziennikarzy radiowych.Ja Cię czytam to zaczynam nabierać przekonania że Ty jesteś jakiś kuzyn tej całej Gacek....