Też się cieszę, bo trochę jednak upłynęło zanim się udała. Ale jak to mówią, co się odwlece to nie uciece

Nawet teraz nie zrobię foty, bo pokój zagracony na maksa...
Też się cieszę, bo trochę jednak upłynęło zanim się udała. Ale jak to mówią, co się odwlece to nie uciece
vs Aquarium!! Ch... z głośnikami... - Co masz w tym baniaczku???KUTI pisze: ↑08 mar 2020, 15:25Kef vs Tannoy
Teraz żałuje, że wziąłem tylko 180litrow, a w nim pielegnice ramirezki / moje ulubione, neon diamentowy i czerwony, dwie bocje pręgowane, dwie kosiarki, kirysy pandy i axelrody, razbory hengela.koscidogitary pisze: ↑08 mar 2020, 15:28vs Aquarium!! Ch... z głośnikami... - Co masz w tym baniaczku???
na co ty patrzysz , karpia za 10 miesiecy bedziesz smarzyłkoscidogitary pisze: ↑08 mar 2020, 15:28vs Aquarium!! Ch... z głośnikami... - Co masz w tym baniaczku???KUTI pisze: ↑08 mar 2020, 15:25Kef vs Tannoy
koscidogitary pisze: ↑08 mar 2020, 15:36Dokładnie, ale i tak gratuluję - ja miałem kilka baniaczków, w tym 250l - mój najlepszy z Ziemiojadami Guyanacara... ale niestety już nie mogę mieć rybek. Ps. Kolumny też bomba! Pozdro
Dla mnie to też ulubieńce, są piękne i ich sposób pływania jest niesamowicie efektowny
Te moje czekają teraz na nowe pianki, już zamówione więc czekam, bo zamówiłem w stanach. Cztery woofery są zdemontowane. Miałem już możliwość posłuchania i wrażenia niesamowite... te zagrają dopiero na początku kwietnia.
Zgadzam się w 100%
A to nie moje, to jakieś damskie krople nasenne, moja medycyna stoi w szafce