Oja, nawet nie pozwoliłbym czegoś takiego zrobić z najgorszym wydaniem Zeppów na winylu
"Moja idea nagrywania, to próba uchwycenia żywego brzmienia w studiu, nastroju całej chwili i przekazanie tego innym... Należy uchwycić jak najwięcej brzmienia charakterystycznego dla danego pomieszczenia. To jest podstawa." - Jimmy Page
Akurat koszulka to normalna rzecz, ale torba do zakupów? No to niedługo możemy się spodziewać pampersów z okładką 5-tego albumu HOTH
"Moja idea nagrywania, to próba uchwycenia żywego brzmienia w studiu, nastroju całej chwili i przekazanie tego innym... Należy uchwycić jak najwięcej brzmienia charakterystycznego dla danego pomieszczenia. To jest podstawa." - Jimmy Page
patrykut pisze:Akurat koszulka to normalna rzecz, ale torba do zakupów? No to niedługo możemy się spodziewać pampersów z okładką 5-tego albumu HOTH
Naprawdę przeszkadza Ci to, że ktoś umieścił na torbie okładkę jakiejś płyty w nadziei, że ktoś inny będzie chciał z czymś takim chodzić na zakupy? Naprawdę??
EDIT: Nie miało być offensive, tylko dać wyraz sporemu zdumieniu.
Ostatnio zmieniony 09 sie 2012, 02:03 przez hansu, łącznie zmieniany 1 raz.
Może nie do końca o humor mi chodziło, ale o sam pomysł, żeby na takim produkcie zamiast zwykłego napisu "EKO" czy coś w tym stylu dać logo słynnej grupy hard rockowej.
Z taką torbą to dopiero można się wybrać na zakupu po winyle "Zeppów"!
No i fakt; przydałby się podkoszulek. i coś tam jeszcze; np zegarek z takim cyferblatem
No i tat uaż?
Nieprawdaż?
Mnie w tym rosyjskim gramofonie, a właściwie w aukcji z tym gramofonem rozśmieszyła nazwa "cupuyc" - może nie każdy zna rosyjski i ich alfabet, ale po przetłumaczeniu na nasz to będzie "SIPIUS 316 PANO"
Jednak nie "SIPIUS 316 PANO" lecz SIRIUS 316 PIANO..
Nie zmienia to faktu, że "Gramofon adapter stary rosyjski cupuyc 316 naho" powinien być sprzed 1917r (bardzo stary), albo po 1990r (troszkę stary) a pomiedzy1917- 1990; "stary radziecki..."
PS dla mnie określenie "ale jaja" nie oznacza "wyłącznie czegoś śmiesznego"
Ostatnio zmieniony 24 sie 2012, 23:43 przez eenneell, łącznie zmieniany 1 raz.