Jeżeli taka firma (niemiecka) tego nie podaje, to coś w tym jest!!

(Pomieszczenie 28-55mkw; tzn, że jak mamy 25m2, lub 56m2 to trzeba szukać czegoś innego??)
Choćby dla zaspokojenia ciekawości czy też porównania.eenneell pisze:Tylko po co to komu i na co! dane techniczne; "na chłopski rozum"
Tzn. co w tym jest? Canton w tym czasie po prostu wolał podawać inną miarę, ale mimo wszystko te dane podaje.eenneell pisze:Jeżeli taka firma (niemiecka) tego nie podaje, to coś w tym jest!!![]()
Pewnieeenneell pisze:(Pomieszczenie 28-55mkw; tzn, że jak mamy 25m2, lub 56m2 to trzeba szukać czegoś innego??)
Kiepski przykład, skoro mija się z celem. Póki co piszemy jedynie o produktach "firmowych"eenneell pisze:Porównanie "tworu chińskiego", z produktem firmowym o takich samych parametrach jakoś mija się z celem, choć teoretycznie są "identyczne"
Czymś się muszą różnić, prawda?eenneell pisze:A porównywać wyższy/ średni/ niższy produkt tej samej firmy; to tak "sztuka dla sztuki".
tarkus pewnie jeszcze coś nam o tym powie, ale pamiętasz chyba jeszcze to, że Barnaba też ma ten model?eenneell pisze:a tak naprawdę to jestem ciekawy wrażeń "nausznych" tych cantonów (gle-100)
raczej skrajny; można porównywać "lepszą" i "gorszą", "równoważną" firmę na tej samej zasadzie...Wojtek pisze:Kiepski przykład, skoro mija się z celem. Póki co piszemy jedynie o produktach "firmowych"
Dla mnie "wyższy" model jest po prostu "wyższy" (czytaj lepszy)Wojtek pisze:czymś się muszą różnić, prawda?Choćby po to by odpowiedzieć sobie na pytanie czy warto dopłacać do wyższego modelu.
Jeśli ktoś nie widzi w tym sensu no to cóż, nic na to nie poradzę
A do tego:taurus pisze:I o czym to świadczy ? A no o niczym, jeden lubi tak, drugi inaczej
Z podkreśleniem na "osobiście".Excalibue pisze:która mi osobiście w Jazzowych kawałkach przeszkadza
A potem wszystko jasneExcalibue pisze:statnio wszedłem w posiadanie B&O S120/MC120.2 i w Jazzie jak i w zasadzie wszystkich gatunkach spisują się rewelacyjnie ( no może oprócz ostrego łojenia )
A może wystarczy porównać dane techniczne obu zestawów i wszystko będzie jasne, czyli które lepsze do jazzu? , które do "łojenia";)Wojtek pisze:Zgadajcie się na priv. Może mieszkacie niedaleko i uda się zrobić test odsłuchowy
I już jest w sumie zakończony, bo kolumny zakupioneeenneell pisze:Temat jest taki jw tytule:
!
Problem w tym, że nie ma takiego pytania na stole, a Panom tego typu porównanie raczej i tak by nie wystarczyło.eenneell pisze:A może wystarczy porównać dane techniczne obu zestawów i wszystko będzie jasne, czyli które lepsze do jazzu? , które do "łojenia";)