Jak ktoś ma coś do Admina...
- stos79
- Gramofon: Luxman PD 444
Re: Jak ktoś ma coś do Admina...
Wojtek,szybko usunąłeś ostatni post.
Co w nim było,że zasługiwał na skasowanie?
Ot,kolega żegnał się z forum.
Co w nim było,że zasługiwał na skasowanie?
Ot,kolega żegnał się z forum.
- koscidogitary
Ja chciałem się dzisiaj dopytać o dociski i też mnie docisnęło, nie pierwszy raz zresztą. Coś jest na rzeczy. Uszczypliwości i neurotycznych pseudo żartów na tym forum nie brakuje. I takiego pokazywania ludziom, że są głupi. Na szczęście mam grubą skórę i do mnie to nie trafia, bo pewnie też już bym stąd wyleciał jak by mi puściły nerwy. A tak postrugam z siebie wariata, zrobię głupka i napięcie się rozchodzi. Teraz rozumiem, dlaczego starzy wyjadacze z ogromną wiedzą tutaj są ale się nie udzielają. Jednakże mówienie o tym nic nie zmieni. Tak jest prowadzone to forum i tak prowadzone będzie. Ciężko tu coś swobodnie wyrazić, dopytać bez narażenia się na ciętą ripostę. Mało tu konkretów, ciągłe darcie łacha z ludzi. Z biegiem czasu bardzo się to pogorszyło - parę godzin czytałem różne stare wątki, masakra jak się sposób wypowiedzi i merytoryka psuła na przestrzeni ostatnich lat. Itd., itd., itd.
- koscidogitary
Jajca se robisz. Jak cyrk, to co my tu robimy? Za klaunów? To jest merytoryczne forum czy hejt-plotek(dot)pl?? No teraz to mi witki opadły. To weźcie mnie wyrzućcie zanim sam się nie wyrzucę. Mam sporą dozę tolerancji, ale każde naczynie kiedyś się przeleje.
- Myszor
- Gramofon: PD-300
Nie na tyle szybko by parę osób zdążyło przeczytać te "zakazane treści".
Płyty na sprzedaż: viewtopic.php?t=21850
- dale
- Gramofon: Adam- full custom :)
- koscidogitary
Wrzeszczący Faceci z Finlandii wyznają zasadę, że mowa jest srebrem a krzyczenie złotem... Byłem na ich koncercie - mają rację! 

- Piterski
- Gramofon: Pioneer PL70LII
To było dobre zakończenie tej całej awantury. Myślałem, że admin potrafi zachować na tyle dystansu by pozostawić ten ostatni wpis.
Tor cyfrowy: Esoteric K01 - Gryphon Diablo 120.
Tor Analogowy: Phasemation PP-300 - Pioneer PL70II - RCM Sensor2.
Kolumny: Electro Voice Interface "Delta". Kable: Furutech, Hijiri - Harmonix, by Melepeta, Yarbo 1100.
Tor Analogowy: Phasemation PP-300 - Pioneer PL70II - RCM Sensor2.
Kolumny: Electro Voice Interface "Delta". Kable: Furutech, Hijiri - Harmonix, by Melepeta, Yarbo 1100.
- kukiz 30
Zapachniało cenzurą

Mission Cyrus One,Sony PS-X6,2xPCM56 DAC by Martynka,Yamaha cdx-10,Infinity RS-4000.
- dale
- Gramofon: Adam- full custom :)
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Zbanowany użytkownik przyszedł na fejkowym koncie zostawić ślad.
Nie wiem czemu jesteście zdziwieni że takie posty są usuwane.
Nie wiem czemu jesteście zdziwieni że takie posty są usuwane.
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- tuczi77
- Gramofon: Kenwood KD-7010
Trzeba było wrzucić na webcache albo screena zrobić

Kenwood KD-7010 | Goldring 1042 | Schiit Mani | Kenwood KA-801 | Canton GLE 100
- kriss
- Gramofon: Sony PS-X50
- StarRock
Trochę nieaktualnym, ale przejrzałem, poczytałem i .....
"Sory Karol, może Tobie się wydaje inaczej, ale masz zbyt krótkie rękawki na takie szeryfowanie"
No, no, no

Wychowanym w innych czasach, gdzie formuła "gość w dom, bóg w dom" nakazywała gospodarzą serdeczne i gościnne traktowanie przybyłych i nie zgadzam się z niektórymi piszącymi, że Wojtek, jako admin ma tu być "carem i bogiem w jednym". Proponowałbym więcej elastyczności i bycie, jak "pancerny Marian" mimo zadawanych dotkliwych razów.
Były forumowicz "wygumkowany", chyba zbyt pochopnie, przewiny owszem były, jednakoż obustronne. Wojtek, mniemam zbyt dosłownie traktuje swoje "credo"........tubylcza wredota, tudzież insza kanalia.
Tak, to widzę i większość się może nie zgadzać, po prawdzie, aż tak na forum się nie udzielam, a polemikę wykluczam, rycerz ze mnie marny, zwłaszcza, że kopię gdzieś zapodziałem.
"Sory Karol, może Tobie się wydaje inaczej, ale masz zbyt krótkie rękawki na takie szeryfowanie"
No, no, no

Wychowanym w innych czasach, gdzie formuła "gość w dom, bóg w dom" nakazywała gospodarzą serdeczne i gościnne traktowanie przybyłych i nie zgadzam się z niektórymi piszącymi, że Wojtek, jako admin ma tu być "carem i bogiem w jednym". Proponowałbym więcej elastyczności i bycie, jak "pancerny Marian" mimo zadawanych dotkliwych razów.
Były forumowicz "wygumkowany", chyba zbyt pochopnie, przewiny owszem były, jednakoż obustronne. Wojtek, mniemam zbyt dosłownie traktuje swoje "credo"........tubylcza wredota, tudzież insza kanalia.

Tak, to widzę i większość się może nie zgadzać, po prawdzie, aż tak na forum się nie udzielam, a polemikę wykluczam, rycerz ze mnie marny, zwłaszcza, że kopię gdzieś zapodziałem.

Ostatnio zmieniony 21 gru 2019, 00:40 przez StarRock, łącznie zmieniany 1 raz.
- Myszor
- Gramofon: PD-300
A skąd wiesz, że nie zrobiłem

Płyty na sprzedaż: viewtopic.php?t=21850
- tuczi77
- Gramofon: Kenwood KD-7010
Szczerze mówiąc nie spodziewałem się aż tak szerokiego odzewu na PW
Tyle wiadomości co dzisiaj to chyba od samego początku nie dostałem
Co chciałem już przeczytałem, dziękuję! 

Dorośli faceci...