Słucham pisząc jednocześnie. Chata mi się trzęsie w posadach tak gazuję !
Czułem że będzie super ale uwaga brzydkie słowo: KWA! Tu się nie ma do czego doczepić. Oszałamiający, potężny, przestrzenny dźwięk .... Miałem napisać „Chyba” ale niech będzie na mnie: JEST lepsza od Brothers in Arms
Just take those old records off the shelf
I'll sit and listen to 'em by myself
Today's music ain't got the same soul
I like that old time rock and roll
Przyszła i do mnie
Leży już na talerzu
Oż w mordę, kapciska spadywują...
Najlepiej grający LP w mojej płytotece. Tu chyba dużo to te 45 rpm, robi robotę.
Lepiej żebym nie wiedział o tym wydaniu, a tak to muszę jeszcze wydać na następne DS ze stajni MFSL i to grubą kasę
A tu krok, po kroku najpiękniejsze w całym roku idą święta
Załączniki
Thorens TD160B MkII, Jelco 750D, Ortofon Jubilee, AT-OC9ML/II, Gold Note PH-10 + PSU-10,Burmester 870, Mark Levinson No 27.5 ,Loudspeakers Manufacturer
Mam to wydanie:https://www.discogs.com/Dire-Straits-Br ... ase/382417
Proszę o poradę czy wydanie MFSL zagra lepiej od tego, czy nie warto brać na siłę. Te nowe 45 rpm skoro grają bajecznie, to może i Brothers In Arms warto kupić ? Mam też to 2xLP-współczesne
Thorens TD160B MkII, Jelco 750D, Ortofon Jubilee, AT-OC9ML/II, Gold Note PH-10 + PSU-10,Burmester 870, Mark Levinson No 27.5 ,Loudspeakers Manufacturer
czy wydanie MFSL zagra lepiej od tego, czy nie warto brać na siłę.
Tak MFSL brzmi lepiej. Wydanie linkowane przez Ciebie mam i uważam że też jest super. Natomiast „na siłę” to nic nie warto robić Jak jesteś fanem Brothers in Arms to bierz. Będziesz zadowolony
czy wydanie MFSL zagra lepiej od tego, czy nie warto brać na siłę.
Tak MFSL brzmi lepiej. Wydanie linkowane przez Ciebie mam i uważam że też jest super. Natomiast „na siłę” to nic nie warto robić Jak jesteś fanem Brothers in Arms to bierz. Będziesz zadowolony
Jestem fanem DS, więc na pewno z czasem kupię BIA MFSL, a tymczasem czekam na resztę najnowszych wydań MFSL Strejsów, już zakupione
Johnny Cash - I Walk The Line
T.Rex - Electric Warrior
Iron Butterfly - In-A-Gadda-Da-Vida
Grateful Dead - From Mars Hotel
Grateful Dead - Blues For Allah
Miles Davis - Porgy And Bess
Mahavishnu Orchestra - The Inner Mounting Flame
Bob Dylan - Oh Mercy
Vanilla Fudge - Vanilla Fudge
J.Geil Band - The Morning After
Run-DMC - Raising Hell
Twisted Sister - Stay Hungry
Train - Drops Of Jupiter
Ostatnio zmieniony 07 gru 2019, 00:48 przez Cracker, łącznie zmieniany 1 raz.
Just take those old records off the shelf
I'll sit and listen to 'em by myself
Today's music ain't got the same soul
I like that old time rock and roll