Postanowiłem wygrzebać z szafy mój poprzedni wzmacniacz (Sony Ta-F590ES) i użyć go jako drugi zestaw do sypialni. Dlatego chciałbym was prosić o pomoc w doborze glośników podstawkowych do niego. Budżet jaki chce na to przeznaczyć to 500zł. Wiadomo że rewelacji nie będzie ale chciałbym w miarę możliwości wyciagnac jak najwiecej z tego wzmaka.
Będzie sluzyl do tv i muzyki z telefonu.
Pomoglibyście mi cos wybrac z allegro?
Technics SL-Q33 (JVC Z1S Jico Shibata), Nuda mini, Sony CDP-X777ES, Sony CDP-X222ES (zlampizowany), Sony TC-K750ES, Sony TA-E77ESD, Onkyo M5090, Avance Alpha 880i
Troche nie zrozumialem twojego posta co miałeś na mysli pisząc „no wg mnie ta cena”?
Jeśli chodzi o drugi link to raczej odpada bo stan wizualny tych kolumn jest niezachęcający (porysowany i amatorsko pomalowany fornir)
A jeśli chodzi o pierwszy link to fajnie ze sprzedajacy jest z wawy bo mógłbym odebrać osobiście ale ma tylko jedna opinie na allegro. Trochę strach kupować od takiej osoby. Mógłbyś ewentualnie coś jeszcze polecić?
Technics SL-Q33 (JVC Z1S Jico Shibata), Nuda mini, Sony CDP-X777ES, Sony CDP-X222ES (zlampizowany), Sony TC-K750ES, Sony TA-E77ESD, Onkyo M5090, Avance Alpha 880i
trudno bedzie cos polecić w cenie co przebije te Atl HD3908S nawet w takim stanie jak są .Zawsze można je przemalować po swojemu. najważniejsze żeby wszystko inne byłó w oryginale