Zdarza się co jakiś czas

To może nie po chrześcijańsku?

To może nie po chrześcijańsku?
Przyjmuję przytyk, ale chciałbym dorzucić tu jeszcze swoje 3 grosze.
I wygląda. Chociaż to obicie / otarcie na rogu nieco paskudne.Wojtek pisze: ↑22 lis 2019, 00:33WITT33 ma też JVC QL-Y7
https://allegro.pl/oferta/victor-jvc-ql ... 7745891287
Z Krakowa tak daleko nie jest, planuję wybrać się tam w przyszłym tygodniu i obadać X60 / X70 i Denona DP-47F
No JVC to ostatni gramofon, który kupiłbym od niepewnego sprzedawcy lub w niepewnym stanie.... zaraz za jego plecami Denon
Nie odbieraj tego osobiście. Ot taki mój mały rant na temat
Czemu?
Pewnie że tak.
Wskaż w takim razie proszę "pewnego" sprzedawcę-handlarza.charliez88 pisze: ↑22 lis 2019, 09:30No JVC to ostatni gramofon, który kupiłbym od niepewnego sprzedawcy lub w niepewnym stanie.... zaraz za jego plecami Denon
Spoko. Sam się prosiłem
Chcesz się przechrzcić na Sony?
Właśnie ... pomijając prywatną krucjatę konkretnych forumowiczów to moim zdaniem jeden z sensowniejszych sprzedawców "hurtowych" ...
A daj spokój. Polecałbym szukać dokładnie wszędzie tylko nie u zbycha/witta.
Nie ma takich, bo to się niestety 'nie spina'. A jeszcze jak ktoś Ci wystawić ma paragon, czyli zapłacić VAT, dochodówkę no to sorry. Taki model NIE MA PRAWA kosztować 2500zł... takie są realia.
Zakup używki to oczywiście zawsze loteria, ale przy odrobinie cierpliwości można coś fajnego wyłapać, trzeba po prostu obserwować rynek. No i absolutnie unikać rdzy. Z drugiej strony jak Zeroqll oddawał D9 po śmiesznej cenie bo gdzieś tam upolował to chętnych nie było chyba ze 2 miesiące, a to przecież gramofon był dużo lepszy niż te wszystkie, co były wymieniane tu wyżej
Też używki?charliez88 pisze: ↑22 lis 2019, 11:24Z tego co widzę, ten Pan na codzień zajmuje się sprzedaża sex lalek![]()
![]()
![]()
OK, nie mam więcej pytań.
charliez88 pisze: ↑22 lis 2019, 11:04Wojtek pisze: ↑
wczoraj, 10:24
Wskaż w takim razie proszę "pewnego" sprzedawcę-handlarza.
Nie ma takich, bo to się niestety 'nie spina'
charliez88 pisze: ↑22 lis 2019, 11:24Realnie w najlepszym razie własnie TAK wyglądają egzemplarze od zbycha/witta.
Można probować coś utargować i poszukać kogoś, kto zrobi przegląd/serwis za te 200-300zł.
Jak żyć ... ?