Ale czy mp3 + "lampa"= jakiś sensRobert007Lenert pisze:Mialem okazje go posluchac.... i przestalem sie smiac. Ciekawe tylko z jakich powodow akurat ten model poszedl za drobne ( to 1/4 oficjalnej ceny/)?

Ale czy mp3 + "lampa"= jakiś sensRobert007Lenert pisze:Mialem okazje go posluchac.... i przestalem sie smiac. Ciekawe tylko z jakich powodow akurat ten model poszedl za drobne ( to 1/4 oficjalnej ceny/)?
A to mnie zaskoczyłeś. Słyszałeś go z tymi domyślnymi kolumnami Rotha (jak grają?) czy z jakimiś innymi?Robert007Lenert pisze:Mialem okazje go posluchac.... i przestalem sie smiac.
Mam tą "przyjemność" już za sobąkielek pisze:Myślę,że co niektórzy mogli by się przejść do salonu i posłuchać jak brzmią Rothy
Oryginalny zestaw . Sygnal z cd. Dla mp3 ...jak to mp3 , slychac niedociagniecia. Z cd gra bdb... no moze zbyt podbity bas, ale podbicie bez jakiejs bolesci, moze sie to podobac. Korekcja dzwieku ustawiona fabrycznie troche efekciarsko co nie zmienia faktu, ze gra ladniehansu pisze:A to mnie zaskoczyłeś. Słyszałeś go z tymi domyślnymi kolumnami Rotha (jak grają?) czy z jakimiś innymi?Robert007Lenert pisze:Mialem okazje go posluchac.... i przestalem sie smiac.
przypomniało mi się to (nie komentuję, nie oceniam itp bo nigdy tego nie słyszałem):Wojtek pisze:MP3 z lampą ma jakiś sens, tak samo jak MP3 z tranzystorem czy MP3 w komórce (nie wspominając już o formatach lossless, w przypadku iPhone/iPod/iPad byłby to Apple Lossless), ale jak dla mnie taki dock z lampami to bardziej takie granie na trendach/modzie "popularno-audiofilskiej".
Jak widać dla niektórych "24h" to tylko 9 godzin w dniu roboczym"ZADAJ PYTANIE SPRZEDAJĄCEMU" 24H
TEL. PON-PIĄT 11:00-20:00
W sumie to za czasów kiedy te 1st pressy były nowe to tego typu sprzęty były najpopularniejsze (bo najbardziej przystępne cenowo, szczególnie dla młodych melomanów)restimek pisze:ps. Kto się odważy wsadzić do tego swój egzemplarz Beatlesów 1st press?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()