Metal
- zawisza2012
Metal
Cześć. Mam na imię Grzesiek. Jestem z Bydgoszczy. Jeśli jesteś zainteresowany to mam na sprzedaż kilka płyt Heavy Metal, w dobrym stanie za rozsądną cenę. ( 35 zł za jedną+koszt wysyłki ).
Są to:
1. TSA - Heavy Metal World,
2. Hell COMES TO YOUR HOUSE,
3. HEELLOWEEN,
4. KING DIAMOND,
5. TURBO - Kawaleria Szatana,
6. TURBO - ALIVE.
Mój telefon: 694288577, e-mail: grzegorzsergot@interia.pl
Pozdrawiam.
Są to:
1. TSA - Heavy Metal World,
2. Hell COMES TO YOUR HOUSE,
3. HEELLOWEEN,
4. KING DIAMOND,
5. TURBO - Kawaleria Szatana,
6. TURBO - ALIVE.
Mój telefon: 694288577, e-mail: grzegorzsergot@interia.pl
Pozdrawiam.
Grzegorz - zawisza2012
- zawisza2012
Re: Metal
Co chcesz kupic? Mam sporo tego. Wszystkie odmiany metalu i rocka. W wiekszosci wydania UK/USA/Germany/Holland. Tloczenia orginalne i re-edycje.Mikołaj pisze:Witam, kupię płyty winylowe z gatunku metal oraz hard rock. Kupią również Metal Hammery, najbardziej mnie interesują numery z lat '80 i '90. Wydania nie muszą być polskie.
- greg
Re: Metal
Mikołaj napisał ten post prawie trzy lata temu, pewnie już tu nie zagląda. Chyba, że się mylę.Darek pisze:Co chcesz kupic? Mam sporo tego. Wszystkie odmiany metalu i rocka. W wiekszosci wydania UK/USA/Germany/Holland. Tloczenia orginalne i re-edycje.Mikołaj pisze:Witam, kupię płyty winylowe z gatunku metal oraz hard rock. Kupią również Metal Hammery, najbardziej mnie interesują numery z lat '80 i '90. Wydania nie muszą być polskie.
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Metal
Nie zajrzał tu odkąd napisał powyższy wpis także jak coś drodzy handlowcy to łapcie go na PW albo e-mail to może się odezwie.
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum