Shiit mani - przydźwięk
-
Shiit mani - przydźwięk
Dzień dobry, mam pytanie do użytkowników w/w przedwzmacniacza o poziom przydźwięku z sieci. W egzemplarzu z oryginalnym zasilaczem jest, moim zdaniem dużo za duży. Mam jeszcze p-j phonoboxa w którym poziom przydźwięku jest dużo mniejszy...W sumie i tak mam zamiar wprowadzić gruntowne zmiany w zasilaczu ale wcześniej dobrze byłoby porównać do innego egzemplarza...A może uda mi się wprosić do kogoś na odsłuch (w Warszawie)... 

- MaciejT
- Gramofon: PS-X70
Re: Shiit mani - przydźwięk
Ja u siebie nie zarejestrowałem żadnych niepożądanych przydźwięków....
-
Jesteś pewien, że to sieć? Wielu użytkowników Mani narzeka na interferencje radiowe...
The story so far:
In the beginning the Universe was created.
This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move.
― Douglas Adams, The Restaurant at the End of the Universe
In the beginning the Universe was created.
This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move.
― Douglas Adams, The Restaurant at the End of the Universe
-
Zdecydowanie jest to przydźwięk z sieci. Trzeba będzie zajrzeć do środka...
-
Nie masz jakiegos kompa/nas w poblizu?
Mnie sial zasilacz z mini pc na atomie, nawet jak nie właczalem kompa. Plyta była pod napieciem (wake on lan) i to wystarczalo... jak slucham gramofonu to wypinam pc i mam spokój.
I wcale nie byly tj. mani i pc na jednej listwie.
Mnie sial zasilacz z mini pc na atomie, nawet jak nie właczalem kompa. Plyta była pod napieciem (wake on lan) i to wystarczalo... jak slucham gramofonu to wypinam pc i mam spokój.
I wcale nie byly tj. mani i pc na jednej listwie.