Zaintrygowała mnie ta opiniaahaja pisze:wystrzegaj się napędów idlerowych, choćbyś nie wiem co

Czy mogę prosić o krótkie wyjaśnienie dlaczego ?
Zaintrygowała mnie ta opiniaahaja pisze:wystrzegaj się napędów idlerowych, choćbyś nie wiem co
W porównaniu z innymi napędami, idler przenosi dużo, dużo więcej drgań :3eenneell pisze:Czy mogę prosić o krótkie wyjaśnienie dlaczego ?
Sindsoron pisze:W porównaniu z innymi napędami, idler przenosi dużo, dużo więcej drgań :3
Ciekawe! Nie zauważyłem !ahaja pisze:Nie istnieje napęd idlerowy, którego nie można by było usłyszeć w głośnikach.
Pod tym względem akurat równy. Ahaja i Sindsoron mają rację.eenneell pisze:Pewnie idler idlerowi nierówny...
Faktycznie może warto przenieść tych kilka "postów idlerowych" do jakiegoś tematu 'idlerowego"Wojtek pisze:Tak czy siak, jeśli ktoś uważa że warto dalej drążyć ten temat to najlepiej robić to już w innym wątku
Zrobioneeenneell pisze:Faktycznie może warto przenieść tych kilka "postów idlerowych" do jakiegoś tematu 'idlerowego"![]()
Kwestia doświadczenia, moim zdaniem. Skoro nie słyszysz to tylko się cieszyćeenneell pisze:Natomiast praktyka pokazuje, że zakłócenia jeżeli są, to są tak minimalne, że niezauważalne![]()
...Zwłaszcza, że używam do starszych i gorszych winyli... ale i przy dobrych też było ok (np "Skrzypek na dachu")Wojtek pisze:Kwestia doświadczenia, moim zdaniem. Skoro nie słyszysz to tylko się cieszyć
Poogladalem Twoj gramofon i teraz juz wiem, ze to co dla Ciebie jest takie sobie, dla mnie moze byc bdb, albo wrecz idealne. Na dodatek ten Twoj gramofon jest piekny w sensie czysto plastycznym.ahaja pisze:W takich porównaniach zależy jakie są oczekiwania. Moje są wysokie i tak też to oceniam.