Ale te dwie niebieskie płyty za 3 dychy były takie ...niebieskie, że nie potrafiłem się oprzeć
Podeszli Cię jak dziecko
The story so far:
In the beginning the Universe was created.
This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move.
― Douglas Adams, The Restaurant at the End of the Universe
Dopiero wczoraj odebrałem swoją Brodkę, ale podchodzę do kasy i taki dialog nawiązał się:
- Poproszę zamówienie...
- Pana nazwisko?
- Kowalski
- Nr zamówienia?
- xxxxxxxxxxxxxxxxx
Chwila na odszukanie, skan...
- To będzie 29,99... Brodka?
Kolejna promocja(choć równie dobrze może to być cena regularna, choć za album to strasznie niska) z empiku. Trochę posłuchałem na Youtube i to chyba nie do końca mój klimat choć chyba i tak zaryzykuję i kupię https://www.empik.com/life-on-planet-b- ... 7,muzyka-p
Luxman L230/Rotel RA820Bx3/Wega P120SH/Pickering V15/Stanton 680/Shure m75/Dual CD 1065/HK 27
Philips LFD 3428/Somic V2/AKG 240 Studio/Beyerdynamic DT 770/990 Pro
Jeśli na prawdę ją dostanę to nie omieszkam się Wam pochwalić
Zamówienie było proste:
Niestety dzisiaj dostałem maila następującej treści:
"Witamy,
Sklep KROSGOL nie przyjął Twojego zamówienia w wyznaczonym czasie. W związku z tym jesteśmy zmuszeni anulować Twoje zamówienie.
Oczywiście nie zostaniesz obciążony kosztami tego zamówienia.
Dziękujemy za wyrozumiałość. Mamy nadzieję, że będziemy mogli zapewnić doskonałą obsługę Twoich zakupów w przyszłości.
Zespół Marketplace Empik"
Kolejna promocja(choć równie dobrze może to być cena regularna, choć za album to strasznie niska) z empiku. Trochę posłuchałem na Youtube i to chyba nie do końca mój klimat choć chyba i tak zaryzykuję i kupię https://www.empik.com/life-on-planet-b- ... 7,muzyka-p
Dzięki bardzo.
Bokka to jeden z lepszych polskich towarów eksportowych jeśli chodzi o muzykę.
Nie jest to może gatunek tutaj popularny, ale to fajnie zrobiona elektornika (przynajmniej wcześniejsza ich twórczosc)
Luxmanowe-love: PD 350 | PD 300 | PD 441 | PD 121 | PD 131
Trochę lampek, parę ramion, Husariaa i kilka wkładek puszczanych głównie przez zaskakujące SNELL E3
Jeśli na prawdę ją dostanę to nie omieszkam się Wam pochwalić
Zamówienie było proste:
Screenshot 2019-10-12 at 16.06.52.png
Niestety dzisiaj dostałem maila następującej treści:
"Witamy,
Sklep KROSGOL nie przyjął Twojego zamówienia w wyznaczonym czasie. W związku z tym jesteśmy zmuszeni anulować Twoje zamówienie.
Dziękujemy za wyrozumiałość. Mamy nadzieję, że będziemy mogli zapewnić doskonałą obsługę Twoich zakupów w przyszłości.
Złóż skarge walcz o swoje
Pioneer PL 50L II + Hana EH + Husariaa v2 + Atoll IN 100SE + JBL TLX8
Też sobie posłuchałem na YT, też kupiłem i absolutnie nie żałuję. Bardzo przyjemna elektronika. Dzięki za trop. Btw, na miejscu w sklepie 29,99, więc lepiej zamawiać przez aplikację. Zawsze zostanie na jakieś piwko lub nawet dwa piwka
Też sobie posłuchałem na YT, też kupiłem i absolutnie nie żałuję. Bardzo przyjemna elektronika. Dzięki za trop. Btw, na miejscu w sklepie 29,99, więc lepiej zamawiać przez aplikację. Zawsze zostanie na jakieś piwko lub nawet dwa piwka
Mówicie, że fajne to też sobie zamówiłem a jak zwykle limit na płyty już przekroczony. Znowu będę głodny chodzić.
Exposure 2010S2 CD + 2010S2 AMP + ProAc Studio 148 +
Sony PS-X40 (At12xe) + Moon 110lp2
"Witamy,
To jeszcze nic, ja zamówiłem w Empiku zasilacz do notebooka, przychodzę po odbiór, a tu koperta , w dodatku jakaś taka chuda, lekka. Rozpakowujemy ze sprzedawcą, a tam 4 śrubki do przykręcenia zasilacza do stacjonarnego komputera.