To i ja pochwalę się częscią swojej kolekcji - reszte winyli głownie polskich mam jeszcze w domu rodzinnym.
Zacznę od:
Największym odkryciem jest Blue Breeze - świetny zespół polecam szczególnie kawałek Shylina. Następnie Atomic Rooster - kawał dobrej muzyki. Za to Cohena powinni sprzedawać tylko na winylu - nie da się słowami opisać tego klimatu
Hrdcr pisze:Największym odkryciem jest Blue Breeze - świetny zespół polecam szczególnie kawałek Shylina.
Malenkie sprostowanie. "Blue Breeze" to tytul plyty. Zespol nazywa sie Livin' Blues. To wielka legenda blues-rocka z Holandii. W Polsce ukazala sie jeszcze na winylu ich plyta koncertowa. Polecam ja bardzo! Zawiera znakomita muzyke a do tego mozna kupic za grosze.
Hrdcr pisze:Największym odkryciem jest Blue Breeze - świetny zespół polecam szczególnie kawałek Shylina.
Malenkie sprostowanie. "Blue Breeze" to tytul plyty. Zespol nazywa sie Livin' Blues. To wielka legenda blues-rocka z Holandii. W Polsce ukazala sie jeszcze na winylu ich plyta koncertowa. Polecam ja bardzo! Zawiera znakomita muzyke a do tego mozna kupic za grosze.
Racja - moja nieuwaga, nie mniej jest tak jak piszesz, są genialni Znacie podobne zespoły na winylach?
Limitowana - moja to 702 z 1000. Nowa z chamskimi papierówkami i odbiciem paluchów gratis.
Cyt. Materiał z gliwickiego Studia Centrum zaginął dwa tygodnie po nagraniu i cudem został odnaleziony trzy lata temu, stąd nazwa płyty „Track of the truth”. Taśma radiowa ORWO, na której był nagrany na szczęście nie uległa zniszczeniu i została odtworzona w Radiu Opole, które to posiada kolekcje działających urządzeń radiowych minionego wieku.
Wyszła z wkładką o zespole w języku polskim i angielskim, Kupiłem ostatni zielony egzemplarz hihi
samuraj pisze:Nowa z chamskimi papierówkami i odbiciem paluchów gratis.
Kłaliti from Polskaland
samuraj pisze:Taśma radiowa ORWO, na której był nagrany na szczęście nie uległa zniszczeniu i została odtworzona w Radiu Opole, które to posiada kolekcje działających urządzeń radiowych minionego wieku.
Kwestia odpowiedniego magnetofonu szpulowego, np. czterościeżkowego (zależnie od taśmy).