Witam. Od jakiegoś czasu zbieram płyty. Niestety sytuacja finansowa wygrała z moim hobby i jestem zmuszony sprzedać kolekcję. Ogłoszenie skierowane jest dla ludzi z okolic Wrocławia, ponieważ nie chcę bawić się w serwisy aukcyjne i chcę uniknąć nieporozumień co do stanu płyt, zapraszam więc do siebie do obejrzenia płyt przed kupnem. Moja kolekcja nie jest wielka, ale mam kilka ciekawych pozycji, m.in.:
pink floyd: the wall(1 wyd,gb),TDSOTM(okolo 3/4 wyd,gb) oraz 2 polskie,meddle(1wyd, gb),2 x wish you were here (1 wyd usa, 1gb), atom heart mother(gb) i kilka innych;
led zeppelin IV (pierwsze wydanie gb, fiolet-pomarancz label)
ac/dc-12 plytek, glownie 1 wydania z wielkiej brytanii. prawie cala dyskografia
kolekcja Davida Bowiego-chyba 7 płyt, większość 1wyd, gb, płyty w niemalże idealnym stanie.
Queen chyba 3-4 LP gb(nie pamietam jakie) oraz 2 bootlegi ruskie i 1 singiel
kilka boxów muzyki klasycznej: m.in Mozarta 8-płytowy, 12-płytowy Brucknera,
chyba 6LP Beatelsów niem i hol wydania
Deep Purple - 4 czy 5 lp GB
Metalica/KISS po jednej płytce.
Na razie to tyle z tego co pamiętam, kolekcja jest oczywiście większa, wymieniłem co ważniejsze tytuły. Chcę tylko wiedzieć, czy jest ktoś zainteresowany, wieczorem mogę podać szczegółowe informacje. Najchętniej sprzedałbym wszystkie od ręki, jednak jestem gotowy na propozycje na priv. Pozdrawiam.
Sprzedam kolekcję różnych LPków
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Biorąc pod uwagę relację stan/wydanie to ceny masz wysokieUmbertho pisze:A tu jeszcze więcej info, bo na aukcji:

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
Calkowicie się z tą opinią zgadzam!Wojtek pisze:Biorąc pod uwagę relację stan/wydanie to ceny masz wysokie
-
Re: Sprzedam kolekcję różnych LPków
Tak, tylko że opis słowny stanu jest bardzo względny i myślę, że większosc osób sprzedających na allegro oceniłoby je lepiej biorąc pod uwagę moje doświadczenia jako kupującego. Nie chcę nieporozumień i dlatego preferuję odbiór osobisty bo można zobaczyc i się potargowac:)
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Wymiarem słuszności tego podejścia będzie ilość chętnych do kupna. Jak nic się nie ruszy to już wiesz co możesz zrobić by to się zmieniło 

Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Neee, miałem na myśli spuszczenie z cen (jak z tymi się nie uda), ale lepsze foty spoko
Hah.

Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum