... i tak przeczuwam, że mam rację, i że się ze mną zgadzasz w tej kwestiikoscidogitary pisze: ↑18 wrz 2019, 17:57Wydaje mi się, że pomimo studyjnego charakteru brzmienia mogło by być więcej tych "dobrych harmonicznych" i tzw. ciepła/plastyki. - Dźwięk może trochę straciłby blasku i detalu ale za to pewnie zyskałby na barwie i muzykalności.
Gdyby ktoś tak rzekł to byłby w błędzie
...taki mały patent dla wygodnictwa wciskania owego guziczka, odbojniki meblowe, przezroczyste do kupienia w markecie.koscidogitary pisze: ↑19 wrz 2019, 12:55Mogę dodać tylko tyle, że guzik "power" mógłby, dla wygody włączania/wyłączania, mieć większą średnicę - aby go obsłużyć musiałem używać najmniejszego palca prawej ręki albo ołówka z gumką
Dzieki za pomysł. Mam taki guzik w zasilaczu Nudy i ciagle sie zastanawiam jak ludzie to wciskaja. Nie mam jakichś grubych paluchów a i tak mam problem by go załączyć.amiku pisze: ↑19 wrz 2019, 17:22...taki mały patent dla wygodnictwa wciskania owego guziczka, odbojniki meblowe, przezroczyste do kupienia w markecie.koscidogitary pisze: ↑19 wrz 2019, 12:55Mogę dodać tylko tyle, że guzik "power" mógłby, dla wygody włączania/wyłączania, mieć większą średnicę - aby go obsłużyć musiałem używać najmniejszego palca prawej ręki albo ołówka z gumką
Nie, nic się nie zmienia bowiem sam przycisk (odbojnik meblowy samoprzylepny) nie przykrywa świecącego pierścienia...
Ja od razu kupiłem (z tego co pamiętam to chłopaki też jak hurtowo chudy nam składał nudę) włącznik o większej średnicy i nie mam takich kłopotów.eu4yaon pisze: ↑19 wrz 2019, 20:33Dzieki za pomysł. Mam taki guzik w zasilaczu Nudy i ciagle sie zastanawiam jak ludzie to wciskaja. Nie mam jakichś grubych paluchów a i tak mam problem by go załączyć.amiku pisze: ↑19 wrz 2019, 17:22...taki mały patent dla wygodnictwa wciskania owego guziczka, odbojniki meblowe, przezroczyste do kupienia w markecie.koscidogitary pisze: ↑19 wrz 2019, 12:55Mogę dodać tylko tyle, że guzik "power" mógłby, dla wygody włączania/wyłączania, mieć większą średnicę - aby go obsłużyć musiałem używać najmniejszego palca prawej ręki albo ołówka z gumką