Jak to jest z danielem i maxi singlami?
- omd
- Gramofon: działa
Jak to jest z danielem i maxi singlami?
Czy nie wystarczy podniesc ramienia i ręcznie przesunac? Bo jesli nie, to Daniel staje sie dla mnie bezużyteczny jesli chce puscic plyte od drugiej sciezki, bo pierwsza jest porysowana. 

- omd
Re: Jak to jest z danielem i maxi singlami?
Ale to trzeba podnosic recznie? Bo zamierzam daniela dopiero kupic. A chcialbym miec w nim elektroniczne podnoszenie i opadanie na przyciski takie jak tam sa (ale ramie to juz recznie przesune nad sxiezke
- omd
Czyli te maxi singlo przerobki są tylko po to jak ktos chce klik i ma?
A jak ktos ma wiecej czasu na zycie to moze uzywac zwyklych podnies opusc? Dzieki za pomoc
A jak ktos ma wiecej czasu na zycie to moze uzywac zwyklych podnies opusc? Dzieki za pomoc

- arturromarr
Fabryczny Daniel nie odtwarza maxi-singli.
Po ustawieniu 45 obrotów ramię wędruje na początek 7 calowej płyty i nie da się go cofnąć.
Po ustawieniu 45 obrotów ramię wędruje na początek 7 calowej płyty i nie da się go cofnąć.
- omd
Cofnięcie spowoduje uszkodzenie mechanizmu?
A ustawienie 33, kliknięcie opuszczenia i w trakcie opuszczenia uruchomienie 45? Albo uruchomienie 45 w trakcie odtwarzania?
Analogicznie: po co drugie 33 i jak odtworzyć 33 calowe 7"ki?
A ustawienie 33, kliknięcie opuszczenia i w trakcie opuszczenia uruchomienie 45? Albo uruchomienie 45 w trakcie odtwarzania?
Analogicznie: po co drugie 33 i jak odtworzyć 33 calowe 7"ki?
- Sylwek
- Gramofon: Technics SL-Q3
Ha ha ha
Ja mam zrobione tak że pod jednym z guzików mam obrót 45 na min i ramię ustawia się na 12 cali czyli maxi singiel.
Wszystko da się zrobić.
Też nie wyobrażam sobie żebym na Danielu nie mógł słuchać Maxi.
Ja mam zrobione tak że pod jednym z guzików mam obrót 45 na min i ramię ustawia się na 12 cali czyli maxi singiel.
Wszystko da się zrobić.
Też nie wyobrażam sobie żebym na Danielu nie mógł słuchać Maxi.
Technice SL-Q3 + Arcam rPhono, Unitra Daniel G 1100-fs + Art DJ Pro II, Philips AF877, Harman/Kardon AVR 460, Monitor Audio Silver RX8, Canton Quinto 540