Chyba nikt jeszcze o tym nie wspomniał. "Girl, Interrupted" (1999), polski tytuł "Przerwana lekcja muzyki". W scenie terapii grupowej gra płyta z muzyką klasyczną, nie pamiętam jaką. Później - funkcja "repeat" w bardzo makabrycznych okolicznościach użyta do odtwarzania singla Skeeter Davis "The End of the World" (nie chcę spoilerować, kto widział, ten wie).
Słucham winyli. Słucham kompaktów. Słucham kaset. Po prostu kocham MUZYKĘ.
Oglądałem wczoraj "Pewnego razu... w Hollywood". Jest tam scena pokazująca zbilżenie na gramofon. Wkładka AT. Ale jaka? 3600L? CZy ona już była produkowana w czasie akcji pokazanej w filmie?
Proszę o info jak ktoś będzie oglądał.
Wkładka AT. Ale jaka? 3600L? CZy ona już była produkowana w czasie akcji pokazanej w filmie?
Na pewno nie
Nie do końca jestem pewien wkładki, bo scena się skończyła zanim się połapałem. Chociaż wcale nie była krótka:)
Jak ktoś obejrzy film to niech da info zwrotne.
Czytam ten wątek dopiero teraz a film widziałem wczoraj. Wkładkę było widać dość wyraźnie przez kilka dobrych sekund. Zdecydowanie to AT (duże logo), biała obudowa z przodu ... jak właśnie 3600l. Czy była inna wkładka AT biała wyglądająca jak ta 3600l (AT91? ) bo jak nie to mamy jasność