dzięki za info!
Dokładniebeyondthesun pisze: ↑12 sie 2019, 23:50dzięki za info!rozumiem, że coś takiego powstało na matrycy matce i każdy krążek ma takie szlaczki?:)
Numer trza wpisać i wychodzi:bydgoszczanin pisze: ↑06 wrz 2019, 23:18Witajcie. Mam do zidentyfikowania 2 winyle. Są bardzo stare, (a przynajmniej na takie wyglądają) mam je w jednej okładce bo takie też dostałem (zresztą nie pamiętam skąd się u mnie wzięły) jeden co prawda znalazłem na discogs, ale niestety nie jestem pewien czy poprawnie, ponieważ obydwa są produkcji radzieckiej. Zamieszczam zdjęcia:
No tak, ale na discogs obie okładki są czerwone, a tu jedna jest fioletowaMyszor pisze: ↑07 wrz 2019, 11:18Numer trza wpisać i wychodzi
Dodaj do Discogsa, najwyżej ktoś zweryfikuje kolor i odrzuci złą wersję.bydgoszczanin pisze: ↑07 wrz 2019, 20:32No tak, ale na discogs obie okładki są czerwone, a tu jedna jest fioletowaMyszor pisze: ↑07 wrz 2019, 11:18Numer trza wpisać i wychodzi![]()
Chyba, że to ta wersja co brakuje zdjęcia.
Albo wyblakło albo mieli tolerancję na papierze. Jak to za komuny.bydgoszczanin pisze: ↑07 wrz 2019, 20:32No tak, ale na discogs obie okładki są czerwone, a tu jedna jest fioletowaMyszor pisze: ↑07 wrz 2019, 11:18Numer trza wpisać i wychodzi![]()
Chyba, że to ta wersja co brakuje zdjęcia.