Jakieś dwóch właścicieli temu byłem w posiadaniu "twojego" gramofonu i miałem to samo odczucie. Ale sobie wytłumaczyłem że ten typ tak ma

Pozdrawiam. Marek.
Jakieś dwóch właścicieli temu byłem w posiadaniu "twojego" gramofonu i miałem to samo odczucie. Ale sobie wytłumaczyłem że ten typ tak ma
Oj to bardzo fajowa. No pewnie, że konkret i to jaki!
Jest dobrze. Możesz być zupełnie spokojny. Jasne, że pewnie większość woli mieć bardziej spowolnioną (już nawet nie chce mi się dyskutować, jak ktoś mnie prosi o 10s windę wsparty jakąś zakorzenioną głęboko teorią), ale wszystko jest tak jak przewidział producent i krzywda się igle nie dzieje
Nie idź tą drogą. Jak zawalisz otwór osi (to nie jest tłumik) bardzo lepkim smarowidłem to będziesz miał różny czas windy w zależności od "wygrzania". Już się trochę naczyściłem po takich pomysłach
WiemRegsoft pisze: ↑04 sty 2019, 00:07Jest dobrze. Możesz być zupełnie spokojny. Jasne, że pewnie większość woli mieć bardziej spowolnioną (już nawet nie chce mi się dyskutować, jak ktoś mnie prosi o 10s windę wsparty jakąś zakorzenioną głęboko teorią), ale wszystko jest tak jak przewidział producent i krzywda się igle nie dzieje
Nie idź tą drogą. Jak zawalisz otwór osi (to nie jest tłumik) bardzo lepkim smarowidłem to będziesz miał różny czas windy w zależności od "wygrzania". Już się trochę naczyściłem po takich pomysłachTeż uważasz, że Sony wpadł na pomysł niszczenia igieł?
![]()
Przechodziłem przez to samo.
W moim odczuciu nieco za szybko opada.filipdm pisze: ↑05 sie 2019, 16:17Z racji mojej nerwicy natręctw, wrzucam filmik z moją windą w ps-x40.
https://youtu.be/BW96iBwojFg
Ja myślę, że chyba może być?
Gramofon mega fajny![]()