Walizki na plyty
Walizki na plyty
Jak w temacie
Kupie walizki na plyty (50-80plyt)
Moze ktos zna jakiegos producenta?
Chodzi mi o takie walizki
Kupie walizki na plyty (50-80plyt)
Moze ktos zna jakiegos producenta?
Chodzi mi o takie walizki
Ostatnio zmieniony 24 cze 2012, 18:28 przez Darek, łącznie zmieniany 1 raz.
- łysy
Re: Walizki na plyty
Mam torby na płyty, uszyte u tapicera specjalnie do transportu płyt. Torba na 100 i 200 płyt. Mam kontakt z tym tapicerem, z tego co pamiętam, płaciłem ok 120 zł za dużą i 70 zł za mniejszą torbę.
muzyka, trawa, wódka, zabawa...
Chodzi mo o dobre sztywne i masywne walizki. Woze plyty prawie co tydzien i takie jak mowisz sa delikatnełysy pisze:Mam torby na płyty, uszyte u tapicera specjalnie do transportu płyt. Torba na 100 i 200 płyt. Mam kontakt z tym tapicerem, z tego co pamiętam, płaciłem ok 120 zł za dużą i 70 zł za mniejszą torbę.
-
Z tymi, które można kupić na Allegro jest jakiś problem? Są za małe lub za drogie?
http://allegro.pl/walizki-i-torby-na-winyle-20739
DziekiKlimek pisze:Z tymi, które można kupić na Allegro jest jakiś problem? Są za małe lub za drogie?
Wczoraj ogladalem te walizki i jak nic innego nie znajde bede musial kupic od jakiegos sprzedawcy na Alle. Poczekam jeszcze troche i zadzwonie tam, moze sie dogadamy.
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Walizki na plyty
Rozumiem, że cały wic w tym manewrze polega na tym, że tego typu walizki/case'y są w Polsce tańsze niż w UK/Ire? 

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Walizki na plyty
A jak wygląda sprawa samych walizek, pustych, choćby nowych, w IRE? Z pewnością ktoś takowe sprzedaje.Darek pisze:Moge kupic pojedyncze z plytami ale na co mi pyty do DJ
Bo ten układ z płytami to rozumiem, że to taki deal giełdowy przy używkach czy coś w tym stylu

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
Walizki na plyty
Nowe mozna kupic firmy Reloop Ceny od 40euro (w sklepie po tyle widzialem) to daje jakies 120-130zl gdzie wiadomo jet drogoWojtek pisze:A jak wygląda sprawa samych walizek, pustych, choćby nowych, w IRE?
- Greegoory
Walizki na plyty
Darek, tak jak pisalismy PW, jesli znajdziesz jakaś opcje gdzie płyty z tego pakietu będą mnie satysfakcjonować, to się dogadamy : )
Muzyka to najlepszy język do poruszenia serc ludzi na całym świecie Jimmy Page
Jak cos bedzie z informacja jakie plyty to dam znac. Napewno cos bedzieGreegoory pisze:Darek, tak jak pisalismy PW, jesli znajdziesz jakaś opcje gdzie płyty z tego pakietu będą mnie satysfakcjonować, to się dogadamy : )