bisek sprzedaje płyyt
- bisek
bisek sprzedaje płyyt
Witam,zanim wystawię na allegro te płyte to może ktoś się nią zaintereuje,otóż mam do sprzedania płyte FRONT 242,wydanie SPV West Germany1989(SPV 50-1347).Stan płyty oceniam na EX,stan okładki VG+.Ceny nie podaję bo nie mogę odnaleźć tego krążka.Ciekawostka,pierwszą strone odtwarzamy z prędkością 33rpm a drugą 45rpm.
- bisek
- bisek
Re: FRONT 242
Sprzedaje też płyte MICHAEL JACKSON DIRTY DIANA,maxi singiel,wystawiłem już na allegro,dokładny opis jest tu http://allegro.pl/michael-jackson-dirdy ... 80443.html
- Załączniki
-
- DSC_0205.jpg (45.04 KiB) Przejrzano 598 razy
-
- DSC_0204.jpg (48.77 KiB) Przejrzano 598 razy
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
bisek sprzedaje płyyt
Niech ten wątek będzie od teraz Twoim zbiorczym wątkiem sprzedażowym, OK? 
To wyceń go jak typowego Niemca, orientacyjnie 
A tak na serio to udało mi się to znaleźć
EPka: http://www.discogs.com/Front-242-Never- ... ster/25249
Po co taki kuglarzowy wkręt? Chyba nie chcesz firmować się na sprzedawcę-bajeranta?

Jak ja "lubię" takie podejściebisek pisze:Ceny nie podaję bo nie mogę odnaleźć tego krążka.

A tak na serio to udało mi się to znaleźć

Odniosę się do jednego zdania z opisu: "jest to rarytas,płyta praktycznie nie do zdobycia na rynku wtórnym."bisek pisze:Sprzedaje też płyte MICHAEL JACKSON DIRTY DIANA,maxi singiel,wystawiłem już na allegro,dokładny opis jest tu
Po co taki kuglarzowy wkręt? Chyba nie chcesz firmować się na sprzedawcę-bajeranta?

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- bisek
Re: bisek sprzedaje płyyt
Ojej,jak ja nie lubie takiego gadania,Wojtek sprzedawałeś kiedyś samochód?Pewnie tak i co krytykowałeś to co sprzedajesz? Tak wygląda marketing,co mam napisać,płyta to shit,wystawiłem ale ludziska nie kupujcie jej bo nie jest warta funta kłaków?Ja chcę sprzedać płyte wiec coś trzeba napisać.Płyta dla Ciebie może nie jest nic warta ale dla kogoś innego może być ważna.
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
bisek sprzedaje płyyt
Nie bisek, nie rozumiesz.
Tu nie chodzi o krytykę tylko o szczerość.
Na mnie nie patrz, bo jak coś sprzedaję to nie ukrywam mankamentów ani nie podkolorowuję towaru (a auto i tak się sprzedało
).
Wystarczy nie ściemniać, pomijać takie teksty, a marketing to akurat nie jest synonim kłamstwa (wbrew pozorom).

Zresztą, nie bądź hipokrytą
No chyba że lubisz jak ktoś "bajeruje" w opisie płyty, to pardą 
Ale raczej nikt z nas tego nie lubi.
To tyle co do tej kwestii. Powodzenia
Tu nie chodzi o krytykę tylko o szczerość.
Na mnie nie patrz, bo jak coś sprzedaję to nie ukrywam mankamentów ani nie podkolorowuję towaru (a auto i tak się sprzedało

Wystarczy nie ściemniać, pomijać takie teksty, a marketing to akurat nie jest synonim kłamstwa (wbrew pozorom).
Bez wkrętów też się da coś napisać.bisek pisze:Ja chcę sprzedać płyte wiec coś trzeba napisać.
I tu wkręt niby pomoże?bisek pisze:Płyta dla Ciebie może nie jest nic warta ale dla kogoś innego może być ważna.

Zresztą, nie bądź hipokrytą

Ale raczej nikt z nas tego nie lubi.
To tyle co do tej kwestii. Powodzenia

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- bisek
- bisek
SIMON AND GARFUNKEL Bridge over troubled water
Sprzedam płyte SIMON AND GARFUNKEL Bridge over trouble water wydanie USA(columbia marcas reg. printed in usa 1970)numer katalogowy XSM150686-2C.Stan płyty VG,okladki good. http://allegro.pl/simon-and-garfunkel-b ... 79115.html