Aha, czyli sprzedający się pomylił

Na poprzedniej stronie sugerowałem mu T25 z XL-15 (tylko igłę trzeba kupić lepszą) ale nic na siłę. Kompletny Technics D303 (też wytypowałem go z jego listy) to dobry wybór. Tylko ten pomysł z 2M Red (ze względu na cenę) mało optymalny ...
Za te pieniądze to ja bym się w T4P się nie pakował ...
Przy 40-stoletniej używce ważniejszy jest stan i kompletność za dane pieniądze niż recenzje ...
Rozumiem.
Bierz co Ci się bardziej podoba bo jak tu nie widzę jakiś potężnych różnic. W przypadku Sony licz się z dodatkowym wydatkiem na igłę eliptyczną (https://www.thakker.eu/tonnadeln/nd-25- ... au/a-5573/) bo ten sferyczny Wamat, który tam wisi gra po prostu fatalnie. Bez tego ta XL-ka nie zachwyci. Natomiast jeśli w Technicsie jest lepsza igła (musiałby się wypowiedzieć znawca) to byłby to dodatkowy argument za ...
Wydaje mi się, że aktualnie nie znajdziesz nic ciekawszego Sony w "srebrze" w tej cenie. Inne nie podejdą Ci stylistycznie bo są szare lub wręcz grafitowe a X45 mimo kwarcu trochę Cię ograniczy ramieniem (lepiej szukać czegoś uniwersalnego na tym etapie) ...
Dzięki.Regsoft pisze: ↑15 cze 2019, 00:58Bierz co Ci się bardziej podoba bo jak tu nie widzę jakiś potężnych różnic. W przypadku Sony licz się z dodatkowym wydatkiem na igłę eliptyczną (https://www.thakker.eu/tonnadeln/nd-25- ... au/a-5573/) bo ten sferyczny Wamat, który tam wisi gra po prostu fatalnie. Bez tego ta XL-ka nie zachwyci. Natomiast jeśli w Technicsie jest lepsza igła (musiałby się wypowiedzieć znawca) to byłby to dodatkowy argument za ...
To są igły do XL-20/30 a nie 15/25 ...
Jeśli jest sprawny to powinieneś być zadowolony. Tylko zbierz informację na temat tej wkładki i igły ...
W kwestii samej wkładki to można polemizować natomiast na pewno trzeba byłoby kupić lepszą igłę do Soniacza ...
Nie doczytałem.
Tylko że taka igła kosztuje 200 zielonych
Ja **** .... na takie zabawy mnie nie stać i raczej szybko nie będzie stać.
Ale tak było zawsze
Co ma piernik do wiatraka? "Detaliści" o których piszesz korzystali z tego że JICO lokalnie ma niższe ceny niż dla klientów zagranicznych.
Tragedia.
Co zostało wyśmiane i co jest "godne" niby?
W końcu.
Daj Pan spokój z takimi porównaniami.
Za stówę może ktoś weźmie.
Świetny pomysł. Technics ma być solidnie zapakowany, tak zapewnia sprzedawca. Spróbujemy z ojcem tego Denona wsadzić i przygotować do wysyłki. Obawiam się o ramię - nie mam tej osłonki by się nie ruszało...