Krótko, rzeczowo i na temat.
Howgh.
Powiedziałem.
Link zamieszczony - nie trzeba się błąkać po sieci.
Ja bym człowieka ubezpieczył. Serio. Musi żyć.

Nie czuję się kompetentny, by Ci doradzać, są koledzy, którzy się znają, pewnie odpowiedzą.
Toż-To-Szok
Wojtek już to tyle razy opisał w różnych wątkach, że nawet nie rozwijałem tematu
Dzięki za przypomnienie. Mogłem wziąć od razu dwie bo z tą cena przesyłki to niech ich gęś kopnie.Wojtek pisze: ↑30 maja 2019, 12:52Oczywiście.
Przypomnienie (na pewno było to już tłuczone w tym wątku):
mk1 400/401 = jednakowe generatory co mk2, tyle że mają daszek z przodu co uniemożliwia montaż igieł mk2.
412VE (mk1) + 400/401/406/412/500/501 mk2 = wszystkie równe, nie trzeba modyfikować wkładki by zamontować igłę mk1 lub mk2
422 = jedyny generator który ma inne parametry elektryczne od pozostałych, zarówno w wersji mk1 jak i mk2
Nie do końca, ale igły będą pasowały.Taihenwarui pisze: ↑30 maja 2019, 19:10Wydaje mi sie, ze to ten sam generator?
To by Ci naliczyli podwójną opłatęObywatel pisze: ↑30 maja 2019, 20:28Dzięki za przypomnienie. Mogłem wziąć od razu dwie bo z tą cena przesyłki to niech ich gęś kopnie.
Dziękuję! Jutro mogę nie mieć czasu, ale pojutrze pokombinuję dalej i napiszę o rezultatach.