Mieliśmy z żoną kilka kotów "pourazowych". Jeden bez oka (Perła), inny z przetrąconym kręgosłupem (Karbon) czy tam nerwem, chodził jak pijak. Z przybłęd ostała się jeszcze Białka zabrana ze stajni. Dzięki nam pożyły sobie dłużej w luksusowych warunkach a nie zdechły gdzieś w krzakach.
Ja nie mama żadnego zwierzaka w domu, ale do takich ludzi jak Myszor mam wielki szacunek i podziw. Jesteście dobrymi ludzmi po prostu.
Kenwood KD 850, Technics sl 150+ SME3009 i V15, Sansui AU-G90x, KH Telewatt TS-100a, Pioneer S-910, BO 5700 i wiele innych konfiguracji.
Lampy powinny być utrzymane w czystości. Nierzadko grzeją się do znacznych temperatur (nawet 200 stopni), więc to co jest na bańce, po prostu się spali lub dobrze wygrzeje (tłuszcz, kurz itd). Poza tym - niebezpieczeństwo dla kociaka jak będzie nieuważny Zakryj je po prostu.
Sony PS-X70, Nagaoka MP-110+JNP-200/Denon DL301 MKI, Nuda Mini, Rotel RA971, Canton Karat 300, Rotel RCD-930AX
Koty lubią ciepło chociaż tak nieczęsto się grzeje. Woli kuchenkę gazową...
Nigdy nic sobie nie zrobiła. Ale zawsze jestem obok przy pierwszym kontakcie z tego typu rzeczami.
Słowo „gorące” moje koty słyszały tyle razy że już chyba rozumieją jego znaczenie.
Ale jak się obawiasz to zrób jak radzi Dragant. Każdy zwierzak jest inny.
Mającym zwierzaki polecam Roombę. Przy jednym kocie idzie samemu ogarnąć. Ale tak jak u mnie przy trzech to gdyby nie robot co codziennie sam odkurza podłogi, jak nikogo nie ma w domu, to byłoby ciężko. Dałbym nobla temu gościowi co to wymyślił.
Mającym zwierzaki polecam Roombę. Przy jednym kocie idzie samemu ogarnąć. Ale tak jak u mnie przy trzech to gdyby nie robot co codziennie sam odkurza podłogi, jak nikogo nie ma w domu, to byłoby ciężko. Dałbym nobla temu gościowi co to wymyślił.
Mam zamiennik Xiaomi i daje radę, lecz nie chodzi mi tu o sprzątanie. Tylko martwie się żeby lampki nie zostały wyrwane jak taki 7kg kocur sobie będzie po nich przechadzał,ale jak prawi Dragant teraz zaczynam się obawiać o kociaki jeśli tak bardzo lampki się grzeją.
E, zaraz bestia. 7 kilo to taki szczupły norweski leśny albo jeszcze szczuplejszy maine coon
The story so far:
In the beginning the Universe was created.
This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move.
― Douglas Adams, The Restaurant at the End of the Universe
E, zaraz bestia. 7 kilo to taki szczupły norweski leśny albo jeszcze szczuplejszy maine coon
Trop dobry.Tak to jest brytyjski krótkowłosy tak jest spaślakiem i często zagląda do miski Miałem maine coona przejętego od znajomych, których nie chcem oceniać czemu się go pozbyli,miał 11kg . Zdjęcia zamieszcze wkrótce mojej gromadki