Znakomite referencyjne brzmieniowo pierwsze japońskie wydanie Warner Pioneer Elektra.
Piękne wydanie z rozkładaną okładką i insertem.
Aukcja bez ceny minimalnej od 1 złotówki.

Allegro:
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=9634947
I ty, kolekcjoner, takie rzeczy piszesz?wlod pisze:obi a więc informacja o cenie nie ma chyba większego znaczenia to po prostu pasek z ceną.
Kiedys juz pisalismy o OBI, ale dla przypomnienia :wlod pisze: OBi jest to papierowy pasek z ceną i krótką informacją o wydaniu, wydaniach, wykonawcy itp. Na wydanie składa się krążek, okładka, insert, obi, i w takiej kolejności te elementy mają znaczenie.
Miło, że "pasek z ceną" jest jednak czymś więcejwlod pisze:OBi jest to papierowy pasek z ceną i krótką informacją o wydaniu, wydaniach, wykonawcy itp.
A raczej malutka rzeczywistość.wlod pisze:ale czy brak tego papierka oznacza że wartość wydania jest wielokrotnie niższa...malutki absurdzik.
Przy perełkach to możemy mówić o wielokrotności wartości, ale takie zjawisko można zaobserwować nawet przy dość powszechnych płytach.wlod pisze: Może tak być w przypadku absolutnych perełek, gdy płyty, kosztują bajońskie sumy.
A nawet i więcej, ale to już raczej poza tematemDarek pisze:W zastosowaniu sa chyba 3 albo 4 rodzaje OBI.
Mi też brak OBI nie przeszkadzawlod pisze:dla mnie prywatnie jest to najmniej istotne i tyle.
Za 62 złWojtek pisze:I za ile w końcu poszło? Nie obserwowałem licytacji i przegapiłem koniec