szyxmon, cześć
- szyxmon
szyxmon, cześć
Cześć,
mam na imię Szymon i dopiero zaczynam przygodę z płytami winylowymi, gramofonami, itd. Nie znaczy to jednak, że obcuję z muzyką od wczoraj - przeciwnie. To jedna z moich największych pasji, kiedyś wykonywana czynnie, dziś grana raczej rekreacyjnie, za to "połykana" wręcz w sposób bierny. Jako, że płyty CD nie mają tej magii co ich starsi "czarni" ; ) bracia, postanowiłem przesiąść się z CD/MP3 na winyle (a co za tym idzie, spełnić swoje marzenie powiększania kolekcji tychże płyt).
Gust muzyczny - bo przecież o muzykę przede wszystkim tu chodzi - prezentuje się mniej więcej tak: http://www.lastfm.pl/user/szyxmon ... a reszta, reszta wyjdzie w praniu. : )
mam na imię Szymon i dopiero zaczynam przygodę z płytami winylowymi, gramofonami, itd. Nie znaczy to jednak, że obcuję z muzyką od wczoraj - przeciwnie. To jedna z moich największych pasji, kiedyś wykonywana czynnie, dziś grana raczej rekreacyjnie, za to "połykana" wręcz w sposób bierny. Jako, że płyty CD nie mają tej magii co ich starsi "czarni" ; ) bracia, postanowiłem przesiąść się z CD/MP3 na winyle (a co za tym idzie, spełnić swoje marzenie powiększania kolekcji tychże płyt).
Gust muzyczny - bo przecież o muzykę przede wszystkim tu chodzi - prezentuje się mniej więcej tak: http://www.lastfm.pl/user/szyxmon ... a reszta, reszta wyjdzie w praniu. : )
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
- szyxmon
szyxmon, cześć
Cześć ; ). Żeby nie było, że zarejestrowałem się, bo mam problem: po prostu dopiero od dziś bawię się z adapterem i jakakolwiek fachowa pomoc na pewno mi się przyda.
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
szyxmon, cześć
Baw się gramofonem, a "adaptery" zostawmy w czasach komuny 

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- szyxmon
szyxmon, cześć
Język wyniesiony z domu ; ). Zacznę się bawić gramofonem
jak tylko rozwiążę problem tej nieszczęsnej igły. (albo mojego nieobycia ; )).

- krolix
Re: szyxmon, cześć
Cześć Szymon!
[Widzę, że wybierasz się w lipcu na bardzo dobre imprezy w Uchu.
]
[Widzę, że wybierasz się w lipcu na bardzo dobre imprezy w Uchu.

- szyxmon
szyxmon, cześć
Cześć ; ).
Mieszkam tuż obok, więc żal nie skorzystać. Widzę, że też 3miasto, obierasz podobny target? : )
Mieszkam tuż obok, więc żal nie skorzystać. Widzę, że też 3miasto, obierasz podobny target? : )
- kaZ
szyxmon, cześć
Cześć 

"Bardzo lubię piosenki,
i różne inne dźwięki
szczególnie jak mnie co wzruszy
rzuca mnie się na uszy "
i różne inne dźwięki
szczególnie jak mnie co wzruszy
rzuca mnie się na uszy "
- krolix
Re: szyxmon, cześć
Maczam swe palce w tych imprezach.szyxmon pisze: Mieszkam tuż obok, więc żal nie skorzystać. Widzę, że też 3miasto, obierasz podobny target? : )