Kable sygnałowe:
Na Nagaoce sprawdzałem kable zrobione samodzielnie z miedzi 2x2,5 i kable 0,6m nordost white lightning (ze srebrem). Brak różnic.
Kable wewnątrz gramofonu:
Sprawdziłem jak kabelek był oryginalnie w gramofonie pomiędzy wkładką i preampem i dałem kabelek o troszkę lepszych parametrach.
FuShen E218170 vw-1 26AWG był a ja dałem 28AWG ( https://www.gimmik.net/blog/konwersja-a ... low-kilka/ )
Kabel który zastosowałem to typowy kabelek audio którego używało się do łączenia CD z kartą dźwiękową wewnątrz komputera.
Ja aż tak kolosalnych różnic nie słyszęwydra pisze: ↑22 mar 2019, 10:17Jeśli chodzi o same nagrane pliki to słychać kolosalną różnice miedzy nimi "10" gra lepszą góra dźwięk jest bardziej zróżnicowany wokal miększy, bas trochę płytszy niż na "13", może dlatego że ma więcej na górze pasma, ma więcej szczegółów dziwek jest weselszy chyba mi bardziej się podoba"13" jest trochę przytłumiony stonowany ma troszkę mniej szczegółów chyba bardziej wyraźny bas, ogólnie dźwięk jest spokojniejszy niż na "10" więc różnice słychać jednak
Teraz mi powiedz że podoba mi się bardziej at95![]()
![]()