loamesoile pisze:Planuję wykorzystać wyniki własnych badań w pracy licencjackiej (to już niedługo)
A ja myślałem, że ty już po studiach
Też wypełniłem, ale dam od siebie parę słów komentarza.
Zdziwiło mnie pytanie "jakie typy albumów muzycznych najchętniej kupujesz?" i takie możliwe odpowiedzi:
polskie, zagraniczne, studyjne, koncertowe, składanki, składanki "best of" danego wykonawcy, z muzyką filmową, z muzyką klasyczną, nie kupuję
Nieco ograniczone pole, co nie?

Opcje "z muzyką filmową" i "muzyką klasyczną" są po prostu nie na miejscu, moim zdaniem
Dodatkowo mamy też pytanie "Ile powinna kosztować płyta CD, abyś rozważył/a jej zakup?" z odpowiedziami:
ok. 10zł, 10-20zł, 20-30zł, obecne ceny mi odpowiadają, niezależnie od ceny nie zamierzam kupować płyt
Trzeba założyć, że wg autora "obecne ceny" to wszystko od 30zł w górę, gdzie średnia sklepowa to jakieś 50zł
Nie wiem też jak mam rozumieć takie pojęcia jak "wielokrotność użytku" czy "uniwersalność" w kontekście nośników muzycznych, mimo że siedzę w temacie nie od wczoraj.
Kusma pisze:niektore z pytan wyraznie sugeruja ze ty jako autor masz do czynienia z winylami

Nie zauważyłem tego