BlackDevil masz racje heh nie pomyslalem o tym

A to dopiero teraz napisałeś. Było tak od razu. Odwagi życzę w przyszłości.
Co jak się okazuje nie jest całą prawdą i tylko prawdą. Na pewno zaś, zasilacz Tomanek nie ma takiego wpływu, który pozwoliłeś sobie nazwać dużym. Chciałeś zasugerować w ów sposób, że niższa sporo cena SM jest tylko pozorna, bo trzeba do niego dokupić inny zasilacz ( a twój już ma go wewnątrz). Nie trzeba. Można jeśli ktoś zechce.napewno duzo Shiitowi zrobil zasilacz ktory to w BUphono jest w jednym pudelku
Trudno się odnosić do tych wypowiedzi, bo ciągle je edytujesz. No ale jest taka możliwość i dobrze.
Potwierdzam, na wejściu zasilania Shiita obowiązują parametry, jakie Myszor zacytował...
Odbiornik pobierze tyle ile mu potrzeba bez znaczenia czy prąd zasilacza będzie 1A czy 20A bo to pre pobiera zero nic prądu ,ale to cudo może mieć filtry i wyłapywać szpilki z sieci a może nawet ma filtr składowej stałej tylko tyle albo aż tyle . Potrzebna sekcja
Raczej nie chciałbym przeprowadzić sekcji mojego Tomanka z racji tego, iż jest on jeszcze na gwarancji, choć sam jestem ciekaw co ma w środku...może kiedyś.BlackDevil pisze: ↑10 mar 2019, 18:20Niech @amiku założy temat Sekcja Tomanka bo to Miejsce na opinie BuphonoAMP.
Chodziło tylko o zdjęcie pokrywki ale ok.amiku pisze: ↑10 mar 2019, 19:24Raczej nie chciałbym przeprowadzić sekcji mojego Tomanka z racji tego, iż jest on jeszcze na gwarancji, choć sam jestem ciekaw co ma w środku...może kiedyś.BlackDevil pisze: ↑10 mar 2019, 18:20Niech @amiku założy temat Sekcja Tomanka bo to Miejsce na opinie BuphonoAMP.
Wróćmy do tematu wątku.
Nie ma co gdybać najważniejsze że kolega jest zadowolony z obu pre chyba.
TakBlackDevil pisze: ↑11 mar 2019, 09:30Nie ma co gdybać najważniejsze że kolega jest zadowolony z obu pre chyba.. Jeśli ktoś chce sprawdzić czy jest sens inwestowania w zasilacz z bajerami to może wykonac prosty test koszt 20pln ,trzeba zakupić dwie baterie 9V połączyć w szereg i super zasilacz gotowy
![]()