Pytam właściwie dla orientacji

Wyszukiwarkę forumową znasz? Wpisz "AT12" lub "ATN 12XE" (nazwa igły) i pewnie coś wyskoczyyamahafan pisze:ale nie bardzo widzę jakiekolwiek informacje o tym modelu.
Nie jest to szajs.yamahafan pisze:Cokolwiek to warte ?
Ma to sens.yamahafan pisze:I z czym można ją porównać dla odniesienia - z AT95E np czy nie specjalnie ma to sens ?
Racja, jest 6 wątków na hasło AT12 ale żaden nie odpowiada na moje pytanieyamahafan pisze:ale nie bardzo widzę jakiekolwiek informacje o tym modelu.
Wyszukiwarkę forumową znasz? Wpisz "AT12" lub "ATN 12XE" (nazwa igły) i pewnie coś wyskoczy
Ok, to najważniejszeyamahafan pisze:Cokolwiek to warte ?
Nie jest to szajs.
A chociaż tak pół zdania więcej Wojtek ?yamahafan pisze:I z czym można ją porównać dla odniesienia - z AT95E np czy nie specjalnie ma to sens ?
Ma to sens.
Powiedziałeś na starcie, że nie ma o niej żadnych informacji. Wyszukiwarka udowadnia, że było to jakieś przedwczesne założenieyamahafan pisze:Racja, jest 6 wątków na hasło AT12 ale żaden nie odpowiada na moje pytanie
Problem w tym, że nie wiem o co tak właściwie pytasz, jeśli nadal szukasz odpowiedzi.yamahafan pisze:A chociaż tak pół zdania więcej Wojtek ?Bo z Twojej odpowiedzi niewiele potrafię wywnioskować w temacie odpowiedzi na to, o co pytałem.
Problem w tym, że nie wiem o co tak właściwie pytasz, jeśli nadal szukasz odpowiedzi.yamahafan pisze:A chociaż tak pół zdania więcej Wojtek ?Bo z Twojej odpowiedzi niewiele potrafię wywnioskować w temacie odpowiedzi na to, o co pytałem.
Ok, zapytam tak: czy mogę się jej pozbyć bez żalu czy warto zainwestować w nową, dobrą igłę i zostawić ? Mam prawie nową AT95E z oryginalną igłą i dlatego zastanawiam się, czy kolejna "podobna" lub gorsza ?? wkładka ma u mnie rację bytu. Dlatego prosiłem o porównanie do AT95E - żeby mieć jakikolwiek punkt odniesieniaWojtek pisze:Problem w tym, że nie wiem o co tak właściwie pytasz, jeśli nadal szukasz odpowiedzi.yamahafan pisze:A chociaż tak pół zdania więcej Wojtek ?Bo z Twojej odpowiedzi niewiele potrafię wywnioskować w temacie odpowiedzi na to, o co pytałem.
Mogę doprecyzować, w takiej formie w jakiej padło pytanie.
Ma sens porównanie tej wkładki z AT-95E. Inne serie, podobna klasa.
Gdybym kupił wkładkę dla niej samej, to miałbyś pełną racjęWojtek pisze:Ty takie pytania powinieneś w sumie zadawać zanim coś pozyskasz, a nie już po
Zainwestuj w igłę od Wamata na początek. Wielki wydatek to nie jest, a na pewno da to jakiś obraz.
Wkładki są podobnej klasy, ale brzmią inaczej, także najlepiej by było je ze sobą porównać bezpośrednio.