Dodam Hipcio swe trzy grosze... Śmigam obecnie na Nagaoce MP150 + Pre Pionka i jestem mega zadowolony.
Jednak propozycja szeryfa jest wg mnie duuużo lepsza

Wojtek, z tego zacząłem się rozglądać to 2k?
po przeczytaniu kilku wątków miałem ją na uwadze
nie wiem? Lubię ?
dzięki Simon, w sumie zapomniałem że masz taki sam wzmak:)
aa dziękuję, skoro Pan mówisz że ładna to już nie mam pytań:)
2juki jest często na forum polecany i ma dobre ceny.
Nie
Jakie tam 2k
Ano właśnie
Skądkolwiek
Mocno jasno grająca MC.charliez88 pisze: ↑22 lut 2019, 03:29Gdzies na poczcie utknęła mi m.in AT OC9 I po naprawie u Cantelivera.
Myśle, że może zrobić robotę.
No właśnie tutaj chyba głównie tępy szlif igły może przeszkadzać, skoro na 2M Blue brakło detali.
301-ka może nie ma najlepszej separacji (tu z Denonów wolę 103-kę) ale co do szczegółu to być może jakaś kwestia toru (np. ramienia) albo egzemplarza bo ja mam inne odczucia. Daleki byłbym jednak aby je formułować w tak bezdyskusyjny sposób gdyż każdy ma inne uszy
rozwiniesz proszę? które np. ramiona masz na myśli?
Niestety ostatnio przekonałem się o najnowszej "broni" Urzędu Celnego, zamawiając JNP-200 z Japonii. Podobno w związku z natłokiem paczek ze wschodu, otworzyli nowy dział, dedykowany do paczek z tamtych regionów. Teraz już chyba trzeba mieć duże szczęście, żeby dostać bonus z UC.
Zgadza się - Denon 301 MK1 podszedł mi bardziej niż 103R na PUA. Ale do pewnych gatunków muzycznych. Podobnie jak Nagaoka pasuje mi do jeszcze czegoś innego. Naprawdę nie lubię pisać o subiektywnych odczuciach odsłuchowych wkładek, igieł i całej reszty toru. Wszystkie wkładki wymienione przeze mnie są fajne. W moim torze. Dla mnie.