Witam,
znalazłem właśnie na strychu Technicsa SL-23A, wizualnie jest w idealnym stanie. Niestety silnik nie kreci. Moje pytanie brzmi czy tylko wymiana czy da się taki silnik naprawić. Jestem z Krakowa i czy ktoś może polecić jakiś dobry serwis?
Technics SL-23A
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Technics SL-23A
Podnieś talerz i zobacz czy w ogóle masz tam zamocowany pasek.
Silnik może się kręcić, ale jak pasek nie przeniesie napędu na talerz, to talerz się nie będzie kręcił.
Jeśli jednak już to zrobiłeś to "pardą"
Silnik może się kręcić, ale jak pasek nie przeniesie napędu na talerz, to talerz się nie będzie kręcił.
Jeśli jednak już to zrobiłeś to "pardą"

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
Technics SL-23A
Niestety nie znam serwisu w Krakowie, ale jestem sam z Kra, a jakieś "szare pojęcie" mam więc mogę zabaczyć w czym rzecz i coś poradzićCoDiCo pisze:Jestem z Krakowa i czy ktoś może polecić jakiś dobry serwis?

-
Re: Technics SL-23A
Pasek jest :] i z tego co się orientuje jest nałożony jak należy niestety silnik kompletnie nie raguje.
W sumie chetnie skorzystam z propozycji. Sprzęt wydaję się spoko i fajnie by było go jeszcze odpalić.eenneell pisze:Niestety nie znam serwisu w Krakowie, ale jestem sam z Kra, a jakieś "szare pojęcie" mam więc mogę zabaczyć w czym rzecz i coś poradzić