@kaf kawał sprzętu
Tam pod spodem masz timer wegi?
Wega Modul 301P+ADCQLM/AT13EaV/OM10, Sony TA-F570ES, Akai CD-62, JVC TD-X502, Pioneer N-30AE, Onkyo T-4270, Heco TE 1200 Marantz PM-45, Sony MDS-JE520, Summit Exclusive RF550 i pecet
To jeszcze nie jest przesądzone. Wersja próbna zostanie zrobiona ze sklejki i zabejcowana. Zobaczę jaki wyjdzie efekt. Jedyne co jest pewne, to kolor, że musi być jasny brąz ;]
Revox B 150, Revox B 260, Revox B 226, Marantz CD 74, Philips CD303, Miida M 6000 P + AT 20SLa, Radmor LS10
Kolejny Sansui juz gra u mnie od kilku tygodni.
Model 2000a , 1969, 35W
Nie jest to 3000a na ktory poluje od dluzszego czasu ale miazdzy Marantza 2225 w kazdej kategorii. Albo mi sie wydaje albo basik ma taki troche lampowy.
Zostanie na dluzej.( tak, wiem , zarowki do wymiany )
odwieczny problem z ampli, u siebie także muszę powymieniać w niektórych... grać gra więc jakoś się mi nie chciało ruszać, albo inaczej- leniwy jestem ale choinka musi świecić bo świąt nie będzie
DDX-1000, RMG-309i, SME3012, 2xSPU, MPU, 2xLundahl, Kondo AN, 2xANK, 300B, 2A3, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Holo Red, Holo Cyan 2, Lundahl 1:1, AN Kondo, 300B, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
odwieczny problem z ampli, u siebie także muszę powymieniać w niektórych... grać gra więc jakoś się mi nie chciało ruszać, albo inaczej- leniwy jestem ale choinka musi świecić bo świąt nie będzie
Jak będziesz choinkę wyrzucał, daj znać... odbiorę
To może ja pokaże od czego zaczynalem swoja przygodę z analogiem: Radmor 5102-te i nikko p-47. Skromnie ale od czegos trzeba było zacząć. Dodam że zaczynalem od sprzętu sypialnianego a nie głównego.
Oczywiscie teraz juz wiem ze Nikko stal zbyt blisko głośnika... Obecnie wyglada to bardziej poprawnie
Monitorki to Yamaha nx-800 z zestawu PianoCraft, który wówczas grał jako glowne źródło w glownym systemie wraz z Heybrook hb-4
Tak wyglądają rzeczone Heybrooki... PianoCraft'a nie ma co pokazywać bo jaki koń jest każdy widzi
Kenwood KD-750+Hana SH, Luxman L-435, Sony ST-3950, Denon DCD-625, Onkyo TA-1900, Translator Impact 4 mk2, wiim pro plus
PianoCraft jako cały komplet to jeden z najlepszych zestawów jako nowy do niedużych pomieszczeń w swojej cenie. 10 lat temu kosztował 1400zl i właściwie wśród nowych mini plastików nie miał konkurencji
Co więcej podłączony do mało wymagających kolumn podłogowych również zadziwiająco dobrze sobie radził. Heybrooki maja wysoką skuteczność 92db i dość przyjazną impedancje 6ohm i z powodzeniem grało to w 20m2. Dopiero Arcam zastąpił PC.