Kłopot polega na tym, że Ty Karolku zatrzymałeś się mentalnie na etapie testowania klocków Haiku i tam powinieneś pozostać. Po prostu więcej nie ogarniasz.
Reszta to demagogia. Brniesz w bezsensowne dywagacje.
Mógłbym Cię Darku pojechać na wiele sposobów...darkman pisze: ↑14 sty 2019, 11:45Karolku uzurpowanie sobie miejsca w wątkach, których nie ogarniasz i rzucanie wygóglanymi nazwami sprzętów, jest po prostu śmieszne. Wróć do swojego zabawkowego SL i testuj melodyjność swoich plastikowych wydumek.
Nie masz zielonego pojęcia o tym jakim sprzętem dysponuję. Ewidentnie to uprawiasz tu i nie tylko tu zwykłą lamerkę audio, bowiem posądzenie o audiofundamentalizm było by komplementem dla Ciebie. Do tego niestety potrzeba wiedzy. Samo czerpanie z opinii kolegów nie wystarczy.
To wiele mówi o Tobie Karol.charliez88 pisze: ↑14 sty 2019, 12:39Mógłbym Cię Darku pojechać na wiele sposobów...darkman pisze: ↑14 sty 2019, 11:45Karolku uzurpowanie sobie miejsca w wątkach, których nie ogarniasz i rzucanie wygóglanymi nazwami sprzętów, jest po prostu śmieszne. Wróć do swojego zabawkowego SL i testuj melodyjność swoich plastikowych wydumek.
Nie masz zielonego pojęcia o tym jakim sprzętem dysponuję. Ewidentnie to uprawiasz tu i nie tylko tu zwykłą lamerkę audio, bowiem posądzenie o audiofundamentalizm było by komplementem dla Ciebie. Do tego niestety potrzeba wiedzy. Samo czerpanie z opinii kolegów nie wystarczy.
Tak jak pisałem wcześniej - szkoda mi na to czasu, ponieważ w ostatnich dniach jedyne co udowodniłeś mi i większości ludzi, którzy z zażenowaniem obserwują twoje wyczyny tutaj to fakt, że jesteś zwykłym trollem. Osobą , która spędziła godziny, dnie, tygodnie na tym forum zajmując się głównie tym, aby wyzwalać w ludziach uczucie zażenowania. Jesteś więc niegodny mojego czasu i po raz kolejny proszę, abyś nie cytował mnie i nie komentował sprzętów, których nie widziałeś na oczy, ani nie miałeś możliwości porównania... to nieprzyzwoite wprowadzać w błąd ludzi, którzy poprzez ilość postów są gotowi wziąc Cię za autorytet.
Rozumiem, że może być dla Ciebie frustrujące, że osoba, która tak krótko siedzi w temacie na który poswieciles tyle lat ma tak wiele do powiedzenia, ale mam dla Ciebie złe wieści - ja bardzo szybko i aktywnie wiedzę zdobywam - poprzez rozmowy, lektury, ale przede wszystkim zakupy i własne testy i porównania. Będę miał więc do powiedzenia już tylko więcej... a że ucho i umiejetnosci robienia researchu mam całkiem niezłe, to myślę że również moglbyś na tym któregoś dnia skorzystać, podobnie jak zrobiło już kilka osób z tego forum.
Żeby bylo jasne - jestem świadomy swojej niewiedzy w wielu aspektach, a także, ze jest tutaj dużo osób o większej wiedzy, doswiadczeniu niż ja i z przyjemnoscią ich czytam, czy z nimi rozmawiam telefonicznie poszerzając swoje horyzonty i wymieniajac opinie, łapiąc kolejne punkty zaczepiania i weryfikując je na własną rękę - i dzięki temu mogę od czasu do czasu napisać coś merytorycznego w przeciwienstwie do Ciebie.
Skończ juz pajacować i nie odwracaj kota ogonem. Dyskutuj sobie w ten sposob z ludzmi, którzy tak lubią, ja mam alergię na głupotę w ilości jaką tutaj serwujesz.
Micro to manuale. Ładne i dobre, ale sens w tym kontekście ma dopiero DD 40, a to bliżej 4k niż 3k.
Brzydsze od DD 40, a do tego z uboższą wersją ramienia z VTA na imbus. Wolalbym dorzucić parę stów i mieć 'pełnoprawne' DD40stos79 pisze: ↑14 sty 2019, 18:41Dorzuć dwie stówki i po temacie
https://allegro.pl/oferta/gramofon-micr ... 7778029472
Normalna sprawa, bo to inne serie jednak.
To znajdź koledze teraz taką ofertę za parę stów więcej
Skupmy się na tym co jest w ogóle dostępne
No tak, i co z tych ogólnie dostępnych jest warte uwagi, w sensie solidności sprzedawcy i jego oferty.
Dopiąłem drugiego Luxmana, także ten z awatara po prawej ostatecznie mógłby być
Nikt Ci nie powie, który sprzedajacy jest fair, ani która sztuka nie stała w piwnicy nad morzem