Wega Modul 301P+ADCQLM/AT13EaV/OM10, Sony TA-F570ES, Akai CD-62, JVC TD-X502, Pioneer N-30AE, Onkyo T-4270, Heco TE 1200 Marantz PM-45, Sony MDS-JE520, Summit Exclusive RF550 i pecet
zamówiłem u znajomego pokrywę i gramofon elegancki.
...jesli można zpytać to ile dałes za pokrywę? ...i ew czy możesz dać namiary ,lub ew pośredniczyć w zamówieniu pokrywy.... ( może być na Priv jesi to nie do ogólnej informacji)
JVC QL-A7
SONY PS-X60
JVC XL-Z 555
ONKYO INTEGRA A-8780
JAMO S 606
zamówiłem u znajomego pokrywę i gramofon elegancki.
...jesli można zpytać to ile dałes za pokrywę? ...i ew czy możesz dać namiary ,lub ew pośredniczyć w zamówieniu pokrywy.... ( może być na Priv jesi to nie do ogólnej informacji)
Sytuacja jest taka że mój znajomy robi owiewki do motocykli. Za moją namową wykonał 5 pokryw dla mnie, ale generalnie ma wystarczająco
zamówień w swojej branży i nie do końca chce mu się robić pokrywy ale jak Go poproszę to na pewno wykona. Co do ceny to w okolicach 150 zł. Jakby ktoś chciał to proszę info na prv. Pozdrawiam. Marek
Sony/Denon/ADC/Ortofon/Micro Seiki PreamPD Entre Cayin A-88T MC Systems M3
AT15Sa AT150MLX Denon DL-103D Elac ESG796 Empire4000 Goldbug Medusa HanaSH Nakamichi MC1000
Ortofon Cadenza Black, Rohmann, SPU E GM Gold Pickering XSV3000 Sony XL-45 XL-55
Biorę w ciemno i wzmacniacz butelkowy i soniaka
Swoją drogą to ciekawe że ramiona pua7 chodzą osobno po 2 kafle ale zamontowane w gramofonach sony po tysiaku+ gramofon gratis