najlepszamuzyka- z allegro?
-
najlepszamuzyka- z allegro?
Czy ktoś miał może styczność z "najlepszamuzyka-" z allegro? Sprowadzają wyłącznie nowe płyty z USA, które są w całkiem przystępnych cenach: https://allegro.pl/uzytkownik/48597813/oceny. Chciałem spróbować, 116 pozytywnych komentarzy, ale mam jakąś blokadę wewnętrzną przed takimi zakupami.
- darkman
- Gramofon: PL70LII, PSX60
- Kontakt:
Re: Lista nieuczciwych sprzedawców online
Tak bardzo dobry sprzedawca. Mam trochę płyt od niego, to raczej dwa czy 3 nicki na aukcjach le Tarnowskie Góry - pisałem o nich kilkukrotnie / ja biorę czasem z tego nicka "PodNazwą". Doskonały kontakt i jesli coś się opóxnia itp, to gość sam dzwoni do Ciebie. Mają też stornę gdzie ceny są nieco niższe, przy większym zakupie dostajesz kartę bonusową na zakupy ze zniżką lub numer bonusowy na sajt.
Płyty, autentyk USA, profi zapakowane, aukcje zwykle konkretnie opisane - dla kogoś kto potrafi czytać te informacje (doświadczenie w identyfikacji wydań).
Bardzo często mają wydania płyt US, które są niedostępne gdzie indziej u nas.
-
Też potwierdzam, moje podstawowe źródło zakupu nowych płyt. Tak jak napisał Darek lepiej ze strony.
Pozdrawiam
Krzysiek
Krzysiek
- martin.h
- Gramofon: Technics SL-1600MK2
Ja nawet byłem ostatnio w ich siedzibie osobiście odebrać płytę, polecam 

Marantz 2230 / Technics SL-1600Mk2 / Akai CD-37 / Grundig Box 650b / Beyerdynamic DT770 PRO
- kriss
- Gramofon: Sony PS-X50
- darkman
- Gramofon: PL70LII, PSX60
- Kontakt:
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Re: najlepszamuzyka- z allegro?
Wydzieliłem temat.
Zapytanie czy można zaufać nieznanemu wcześniej sprzedawcy w temacie o niezaufanych sprzedawcach było trochę nie halo
Zapytanie czy można zaufać nieznanemu wcześniej sprzedawcy w temacie o niezaufanych sprzedawcach było trochę nie halo

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum